Historické vozidlá na Slovensku
Podarilo sa mi vytvoriť zoznam historických koľajových vozidiel, ktoré sa nachádzajú na Slovensku. Bol by som rád, keby ste mi napísali odkaz v prípade, ak máte akúkoľvek pripomienku k zoznamu, ak viete nejakú informáciu ohľadne uvedeného, nejakú aktualizáciu, alebo čokoľvek čo s tým súvisí. Budem Vám veľmi vďačný.
Zoznam nájdete na osobitnej stránke.
Bol aktualizovaný dňa 30.12.2007.
Podradené diskusné témy
Ad Rahman: Vskutku, dobrá práca, gratulujem. Keď to ešte postupne doplníš a zaktualizuješ, fanúšikovia železnice v ČR i v SR, ako aj v zahraničí, Ti budú veľmi povďační.
Zatiaľ malý doplnok: 820.086 jazdila ako posledná "osemstodvadsiatka" v Margecanoch, v roku 2000 najčastejšie Spišské Vlachy - Spišské Podhradie. Občas išla ako MOs z Margecian na Hnilec, alebo do Nálepkova. Posledné zábery z jej prevádzky mám z roku 2001. Potom bol "zadretý" motor a po čase ju presunuli do Hanisky. Tam je v depe odstavená a kolegovia, ktorí opatrujú M131.1125 ju plánujú zachovať a uviesť do prevádzky schopného stavu ako M240.086.
Ešte by sa do zoznamu oplatilo pridať dve parné "zubačky", čo Jirka Kubáček doviezol na jeseň v roku 2003 z Rumunska. Po oprave by mali jazdiť z Tisovca na Zbojskú v rámci muzeálnej prevádzky.
ad rp_751: Prosím Ťa, ako to vyzerá v prípade 498.104 s opravou nožného rámu? Licenciu na opravy nožného rámu majú České Velenice. Počul som v bratislavskom depe, že by po oprave vo Vrútkach mala nasledovať jeho oprava v Českých Veleniciach (ak budú peniaze). Ďakujem!
K tomu Skútru Ti neviem nič povedať, lebo o takom niečom počujem prvý raz.Ale v stredu idem do Vrútok, tak sa určite opýtam. Ale súhlasím s tebou, že na múzejné zachovanie sa viac hodí 121.001, aj keď, až sa bude MDC rozhodovať o výbere zástupcu z tohto radu, tak sa bude prihliadať najmä na technický stav. Tak možno si už vybrali a práve pre technický stav si vybrali 004 a nie 001. Fakt neviem, to tu len tak trochu mudrujem, ale zistím, čo a ako.
Ad rp_751: Vďaka za spresnenie.
K tej 464.001 - ja to nevidím tak ružovo, lebo vraj na opravu zostali len dvaja ľudia z pôvodného tímu.
Rušen je momentálne asi v takomto stave: je zaviazaný rám, namontované spojnice, zatvorené parné valce, namontované križiaky, ojnice, opravená celá armatúra rušňa, postavená nová búda, namontované vzduchojemy a na novo spravená časť rozvodu vzduchu v ráme, na novovo urobené ochozy okolo kotla, čakáme na nové vložky do šupátok, tender je opieskovaný, demontovaná mazutová nádrž a postupne sa menia nepoužiteľné plechy za nové, opravené podvozky. Bude sa robiť nové uchytenie zadného podvozka lebo bolo popraskané asi vykolajením za prevádzky. Asi takýto je momontálny stav a stále sa na rušni pracuje. Ak niečo nafotím tak to dám sem. Ale najlepšie bude sa prísť pozrieť vtedy je vidieť aj to čo fotoaparát nezachytí.
464.001 - na rušni sa pracuje a je na najlepšej ceste aby sa opäť pohol vlastnou silou
A neviete niekto náhodou ako to vyzerá s opravou 498.104 v Bratislave hl.?
A nakoniec, neviete niekto náhodou, kam zmizla CP 400 3614, ktorá stávala na pomníku v depe Žilina?
Ad PETO: Ten klub, v ktorom si sa pustí aj do opravy samotného kotla?
Inak, v akom štádiu je oprava, resp. čo všetko je už hotové?
Ad RailFun: TEŽ som nechcel dávať do toho zoznamu, lebo to nemám zmapované. Potom by do toho zoznamu patrila aj U 37.002 z Ružomberka, lebo tá tiež patrí MDC. Inak tá Kométa je z roku 1913. A ohľadne tej 420. Na múzejné zachovanie bola určená 420.964 (EMU 89.014). Ale či je to tá, ktorú by to mali opravovať, to neviem.
Ten tender 923.003 je už určite v RD Bratislava - východ bol tam privezený niekedy koncom novembra - začiatkom decembra 2004.
K 555.3008 neviem kto dával takéto termíny ale najlepšie by bolo sa asi prísť osobne pozrieť a porozprávať a spraviť pár fotiek. Je to klub nadšencom, medzi ktorých patrím aj ja, ktorí pri tom trávia voľné chvíle, preto to trvá trošku dlhšie veď si zober koľko sa opravoval 477.013 kým začal jazdiť - 9 rokov Ani ten termín 2006 nieje celkom istý lebo nikto ešte nevie čo sa môže pri oprave vyskytnúť.
T 444.0055 určite jazdí mal som možnosť previesť sa sňou ešte keď bola v Bratislave, a viem že jazdí aj teraz treba sa informovať u Aleša Bílka z ČHŽ. Viem že vyzerá strašne.
S polu s kamarátom sme si tento zoznam prečítali a zhodli sme sa že je to kus roboty a určite to pomôže
Ad rp_751: Počítam, že vzhľad hlavne náteru sa na 751.201 postupne zhoršuje.