Dopravná politika Slovenskej republiky
Už veľa dní diskutujeme o perspektívach železničnej dopravy na Slovensku na stránkach MÁV. Dovolil som si založiť novú tému, preto, aby sme sa mohli sústrediť na podstatné - akú máme predstavu, že by mali železnice na Slovensku vyzerať o 10 - 15 rokov.
Na úvod pár poznámok. O budúcnosti železníc na Slovensku predovšetkým rozhodne:
Či vo vedení slovenských železničných spoločností budú mať manažmenty víziu, čo chcú dosiahnuť, či budú mať predstavu, aké by mali byť slovenské železnice v horizonte 10 - 15 rokov. Či sa nájde dostatok osobností, ktoré dokážu silou argumentov získavať podporu odborných i politických kruhov, podnikateľov ale aj verejnosti. Či sa nájde politická strana, ktorá bude mať vo svojom programe reálnu podporu modernizácie a rozvoja železníc, aby dosiahli európsku úroveň. Či sa myslenie manažmentov bude uberať v negatívnej rovine obmedzovania osobnej dopravy alebo v rovine pozitívneho myslenia a expanzie. Či Slovensko, bude mať záujem o železnicu a ak áno, o akú železnicu. V neposlednom rade rozhodne aj postoj železničiarov na všetkých postoch. Aj tento web vytvára určitú mienku o železnici. Denne ho čítajú stovky ľudí.
Akú máte predstavu, že by mali železnice na Slovensku vyzerať v rokoch 2010 - 2020?
Podradené diskusné témy
https://www.mojevideo.sk/video/31994/pozor__ide_vlak_%28india%29.html#google_vignette
''Odpoveď ZSSK: Cestujúci však zatiaľ môžu využiť iný druh dopravy alebo čakať, kým vlakový prepravca na trať opäť zaradí novšie súpravy. Tomu sa hovorí prozákaznícky prístup. ZSSK neslúži cestujúcim, ale pre kšefty.''
Podobne arogantné odpovedi na Facebookovom profile. Arogantné tykanie cestujúcim na výveskách. Atď...
b. takže dobrá rada: ak to bude takto, tak v rámci IDS BK kupujte pri okienku/vo vlaku len integrované lístky.
c. takže hor´ sa na pošty, do novinových stánkov(tak ešte 2020 fungovalo Fiľakovo zast.) apod. !
d. automat, kde si kupuješ lístky z dopravnej karty, by mal byť v tých TB v Bratislavskom kraji, ktoré majú 2 a viac samostatných nástupíšť, na každom nástupišti jeden(v BA na hlavnej možno aj po dva, ale neviem, či je aj na šestke) a tam, kde je len jedno nástupište alebo úzke peróny pri jednotlivých koľajach(Bernolákovo, SC, MA...), jeden pred východom z čakárne ku koľajisku. Okrem toho sú v niektorých TB v Bratislavskom kraji(ja využívam SC, aj to zriedka) aj veľké automaty, v ktorých si vieš kúpiť papierový lístok ''do zásoby'' a kúpiť električenku.
Akože existuje bezplatná preprava, ktorá výrazným podielom šetrí náklady deťom a ich rodičom, ale ja keď som bol dieťa, a bolo nás na výlete dosť (BP vtedy neexistovala a ja som mal po otcovi itak režinku ako jeho dieťa), jednoducho sa objednal zájazdový autobus, ktorý sa pre veľký počet detí oplatil, a išlo sa. Tým chcem len povedať, že to väčšina škôl rieši takto. Náklady sa efektívne rozdelia medzi rodičov detí a nie sú to potom tak strašné sumy.
Schválne som si prečítal PP ZSSK ohľadom Skupiny. A je tam toho pramálo. Doslova je tam napísané, že Skupina musí mať aspoň 6 platiacich zákazníkov(z toho jeden vedúci skupiny). Takže to chápem tak, že ZSSK ani len nemá riadne ošetrené cestovanie skupiny s nárokom na BP. Alebo som iba lenivý teraz čítať celé znenie PP ZSSK, čo bude skôr ten problém.
Na webe je ale napísané, že si môžte podať žiadosť o cestovanie v skupine aj online na mail dopravcu. A ako taký sa určite nebude spoplatňovať sumou 1€ za servis na pokladni, veď by ste to riešili online. Tam si už len ten konkrétny cestovný doklad vyzdvihnete pri pokladni, ale bez prirážky/poplatku za servis.
Veľa sa nemáme šancu teraz dozvedieť. Je nutné, aby ZSSK zverejnila novelu PP ZSSK účinnú od 15.03.2025, aby sme si toto dokázali dohľadať. A hlavne dúfajúc, že PP ZSSK od tohto dátumu bude myslieť na každú zvláštnu situáciu spojenou s prepravou cestujúcich. Aspoň v 99%.
k obmedzovaniu výkonov neviem či kvôli konsolidácii ale kvôli nedostatku zamestnancov k tomu ZSSK bude musieť pristupiť
ZSSK do toho moc nešli a teraz k tomu pristúpili dosť špecifickým (a blbým) spôsobom.
Už zabudli na ďalšiu časť odporúčania, aby rušené pokladne nahradili automaty na staniciach a vo vlakoch.
Odporúčanie bolo navrhnuté tak, aby bol zákazník motivovaný, a nie bohapusto donútený. Viditeľne to riadi idiot.
2) Sťažnosti podľa mňa nepomôžu. Oni to majú u prdele. Viď sťažnosti cestujúcich z trate Vrútky - Horná Štubňa, že namiesto DMJ z Vrútok chodia tuším Bagety (alebo niečo podobné), ktoré kapacitne nestačia:
https://myturiec.sme.sk/c/23448992/cestou-do-prace-sa-vo-vlaku-tlacia-niekedy-sa-don-ani-nevojdu-cestujuci-spisali-peticiu.html
Odpoveď ZSSK: Cestujúci však zatiaľ môžu využiť iný druh dopravy alebo čakať, kým vlakový prepravca na trať opäť zaradí novšie súpravy.
Tomu sa hovorí prozákaznícky prístup. ZSSK neslúži cestujúcim, ale pre kšefty.
Tu sa ľudia tlačia, lebo ZSSK má kopu DMJ od ŽOS Vrútky, ktoré nikto iný kúpiť nechce. Prečo asi... A to ich chceli kúpiť ešte viac, ale UHP im to hodilo zo stola. Chceli to napchať na ďalšie regionálky, pričom by dosť značne narástli prevádzkové náklady, veď štátny rozpočet to zaplatí...
Na východe sa ľudia tlačili, lebo ZSSK nebola schopná obstarať Pantery už s ETCS, pritom to tam mohli dať namontovať od výroby (tuším im to odporúčali aj UHP). Potom sa tvárili veľmi prekvapene, keď im ERA odmietla umožniť nové dlhé Pantery bez ETCS prevádzkovať na core TEN-T koridoroch, lebo platí EU legislatíva, že na týchto tratiach musia mať nové vozy ETCS. Zahrali sa na blbých, keď vydali stanovisko, ako sú veľmi prekvapení (dlho o tom vedeli). Tak tieto jednotky skončili na západnom Slovensku mimo core TEN-T tratí, kde chodia zväčša prázdne...
3) Šíria sa zvesti, že ZSSK bude obmedzovať výkony. Neviem kde a ako. Uvidíme. Štátny rozpočet je v prdeli, čaká nás ďalšia konsolidácia.
b. toto zaujíma aj mňa, pretože IDS majú vlastnú tarifu i prepravné podmienky, takže by ste mali ísť mimo PP ZSSK, a za servisný poplatok neplatiť nič. Ale je to servis pri okienku. Takže fakt netuším správnu odpoveď. Ale vyzerá to, že servisný poplatok bude jasne systémovo daný k nákupu konkrétneho cestovného dokladu. Ono už len to, že ste v informačnom centre ZSSK a spýtate sa na nejaké spojenie atď, pričom lístok kupovať nebudete, aj to je servis zo strany ZSSK voči vám. Ale takýto spoplatnený nebude. Teda by nemal. Teda vlastne dúfam.
c. zmluvní predajcovia by mali mať svoj predajný kanál, tým pádom by ste takisto za servis platiť 1€ nemali. Avšak v prípade Slovenskej pošty sa obávam, že tam tie poplatky a podmienky budú úplne rovnaké ako na stanici v pokladnici ZSSK.
d. v automatoch, kde si tento obsluhujete pri nákupe sám, by ste žiadny poplatok platiť nemal. Ale na IDS BK vlakom vôbec necestujem a ani neviem, či tých automatov je dostatočný počet v každom tarifnom bode. Asi skôr nie
Vzhľadom na to, že aj malé deti dnes vedia, čo je mobil a tablet, ja by som im dal za úlohu si radšej tieto lístky zaobstarať po jednom. Verte mi, tie deti sa takej elektronickej úlohe možno aj potešia. Pri žiakoch a študentoch od 10 rokov, by som do skupiny vôbec nešiel.
Ale dobre, predtým som vravel o troch tlačivách. Tieto nie je možné podať ináč, ako na pokladni ZSSK, takže počítam a dúfam, že do vydania novely PP ZSSK do 15.03.2025 sa táto problematika v ňom objaví. Ak by bola spoplatnená servisným poplatkom, za tri tlačivá by ste platili dokopy 3€(3x1) a nie 50€. Ale ja pevne verím, že výnimky sa budú dopĺňať. Už teraz je ich celkom dosť a vlastne ironicky reflektujú presne to, čo tá appka Ideme vlakom a web ZSSK do dnešného dňa nedokážu spracovať.
Preto verím, že práve tento príklad o cestujúcich v Skupine s nárokom na bezplatnú prepravu, bude takisto výnimkou. Ak nie, zoberte si to z druhého uhla. Nech si každý z detí zaobstará individuálny lístok, ideálne na vlak kategórie Os, Zr alebo Rex, kde nie je limit na kontingent, a nech ZSSK i s objednávateľom zbadajú, ako im na danom spoji nestačí kapacita. Potom iba každý nech podá sťažnosť, a na Rožňavskej 1 a MD SR vzniknú zrazu kartotéky a práca pre určitých ľudí, a takisto vznikne veľká ''červená'' ikona v dátach na ŠÚ SR.
Ak už sa mám vyjadriť k danej ''novinke'', tak predseda predstavenstva ZSSK je bývalý poštár. Asi viete aké poplatky sú na pošte. Za druhé je vám jasné, že súčasné MD SR za súčasnej vlády chce byť čo najviac populistické, a preto nedovolí nové navýšené regulované cestovné. Takže Dozorná rada ZSSK od MD SR dostala jasnú úlohu, a to zvýšiť tržby, táto tým poverila predstavenstvo ZSSK, a i vzhľadom na tieto okolnosti bol von vypustený takýto absurdizmus (ani neviem, či to slovo existuje).
MD SR za bývalého vedenia bohužiaľ do úpravy regulované cestovného, na moje rozhorčenie, vôbec nešlo (iba v 1. triede), a následky budeme znášať čím ďalej, tým viac. ČD si udržiava zlatý open access rovnaký systém pre zákazníkov, a automaticky každým grafikonom iba navýšia cenník o nejakú úroveň inflácie. Jednoduché.
čo znamená inflácia 50%?
to, čo stálo pred desiatimi rokmi 10, dnes stoji 15
no podľa môjho platu je inflácia maximálne 10%, a za posledných 4 roky je deflácia
- určite budú prázdne, turisti nezaplatia 3 Eurá navyše
a. časové lístky-bude sa za mesačný lístok platiť servisný poplatok 60 eur, lebo cca. 60 ciest?
b. integrované lístky?
c. zmluvní predajcovia?
d. automaty IDS BK v tarifných bodoch?