Detský parovlak s Mikulášom - VYPREDANÉ -

4.12.2007 10:55 Zorka Vajsochrová Trnková

Detský parovlak s Mikulášom - VYPREDANÉ -

Klub priateľov histórie železničnej dopravy v spolupráci so ŽSR organizuje dňa 8.12.2007 poslednú tohtoročnú zážitkovú jazdu v rámci podujatia Detský parovlak. Parovlak absolvuje už tradičnú jazdu po bratislavských spojkách, i keď tentoraz s malou zmenou. Jazda bude obohatená o program s Mikulášom, čertom a anjelom. Na každého malého návštevníka čaká sladké prekvapenie.

 

Detský parovlak je akcia určená pre malých i veľkých fanúšikov železníc z radov širokej verejnosti. Parovlak pozostáva z historickej parnej lokomotívy 331.037 a z historických vozòov. Program Detského parovlaku začína o 11.15 v Múzeu dopravy na Šancovej ulici v Bratislave. Predpokladaný koniec podujatia je o 15.00 na bratislavskej Hlavnej stanici. Súčasťou programu je prehliadka Múzea dopravy s Mikulášom, čertom a anjelom, a najmä samotná jazda parovlakom po hlavných bratislavských železničných spojkách. Parovlak navštívi bratislavské stanice Petržalka, Nové Mesto, Lamač i Hlavnú stanicu. Do vlaku je však možné nastúpiť iba v začiatočnej stanici v Múzeu dopravy.

Žiaden z malých návštevníkov neodíde bez odmeny. Pre deti, ktoré poslúchali bude mať prekvapenie pripravené Mikuláš a pre tie, ktoré neposlúchali zase pripraví darček čert. Každý návštevník, ktorý príde v Mikulášskej čapici dostane okrem toho ďalší darček.

Vstupné na podujatie Detský parovlak stojí 200 Sk pre deti od 2 do 15 rokov a 300 Sk pre návštevníkov starších ako 15 rokov. Lístky si je možné zakúpiť v pokladni Múzea dopravy na Šancovej ulici v Bratislave denne okrem pondelka medzi 10.00 a 16.00. Počet miest je limitovaný, preto odporúčame si zakúpiť lístky v dostatočnom predstihu vopred.

Ďalšie informácie je možné získať na tel. èísle 0905 372 826, na e-maily kphzd@orangemail.sk alebo na www.vlaky.net. Neváhajte a darujte svojim deťom k sviatku Mikuláša vstupenku na deň plný zážitkov a prekvapení aké nevidia každý deň. Tešíme sa na Vás!

Upozorňujeme záujemcov, ktorí si nekúpili lístky v predpredaji, že jazda je beznádejne vypredaná.

 

Súvisiace trate

Súvisiace odkazy