Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
Os 4227 a Os 3049 maju cakat urcite na prichod IC 500 a EC 137. Raz sa necaka na ziadny, inokedy (napr. vcera) len na jeden z nich a po dalsikrat na oba.
Pozna niekto logicke vysvetlenie ?
http://vlaky-sk.ic.cz/index.php?mode=./reportaze/fotoreportaz/dobra_trolej/dobra_trolej.html
R 608:
- Kosice 0
- Margecany +6
- Lubochna 0
- Varin +7
- P.Bystrica prij. +8
- P.Bystrica odj. +28
- Dubnica n/V. +27
- Brestovany +32
- Trnava odj. +109
- Bratislava hl.st. +116
IC 404: