Kalendár železničnej nostalgie ŽMSR na rok 2019

30.3.2019 8:00Zdroj: Železničné múzeum Slovenskej republiky

Kalendár železničnej nostalgie ŽMSR na rok 2019

Železničné múzeum Slovenskej republiky (ŽMSR) v spolupráci s občianskymi združeniami pôsobiacimi na Slovensku pripravujú aj v priebehu roku 2019 niekoľko desiatok zaujímavých železničných akcií, jázd mimoriadnych historických vlakov a podujatí, kde sa bude môcť široká verejnosť stretnúť s historickými železničnými vozidlami. Ako po minulé roky, aj v tomto roku sa uskutočnia nielen podujatia s viacročnou tradíciou, ale aj nové, jedinečné projekty.

Organizátori sa tešia na vašu účasť a veria, že sa im podarí pripraviť nezabudnuteľné zážitky so železničnou nostalgiou. Ich zoznam nájdete na oficiálnom webe ŽMSR pod záložkou Podujatia.

Plagát so stručným prehľadom podujatí si môžete prezrieť alebo stiahnuť po kliknutí na jeho náhľad nižšie (zobrazí sa vo formáte PDF). Rovnako ho nájdete aj na vybraných staniciach na celom Slovensku.

Organizátori si vyhradzujú právo na zmenu programu resp. vozidiel využitých pri mimoriadnych jazdách vlakov z technických dôvodov. Pred každou jazdou si vo vlastnom záujme pozrite stránku organizátora jazdy pre získanie najaktuálnejších informácií súvisiacich s mimoriadnou jazdou historického vlaku.

Povinnosti a práva cestujúcich na nostalgických jazdách sú stanovené Prepravným poriadkom pre dopravu osôb nostalgickými vlakmi ŽSR.

Súvisiace odkazy