Detský Silvester 2018 na železnici

15.12.2018 8:00 -zz- Zdroj: OZ Detská železnica Košice

Detský Silvester 2018 na železnici

Poďte sa s nami zabaviť v posledný deň roka 2018. Pozývame vás na Detský Silvester 2018 na železnici. Tento raz sme pripravili jazdu motorovým vláčikom z Košíc do Kysaku, jazdu po tamojšom triangli a ďalší sprievodný program. Cestovné lístky sú už v predaji, tak neváhajte a zaistite si účasti svojich potomkov alebo celej rodiny!

Občianske združenie Detská železnica Košice (DŽK) už druhý raz organizuje oslavu konca roka (nielen) pre deti na „dospelej železnici“. Nostalgická súprava motorového vlaku odíde z košickej železničnej stanice v 8:30 hodín a po päťminútovej zastávke v Kostoľanoch nad Hornádom príde úderom desiatej hodiny do Kysaku. Na spiatočnú cestu sa vydá v 13:15 hodín. Cestovný poriadok, ako aj ďalšie informácie, nájdete na plagáte:


Plagát akcie na stiahnutie

Účastníkov akcie okrem samotného cestovania v nostalgickom štýle čaká jazda po kysackom triangli, príjemná prechádzka k malebnej horárni (dlhá cca 90 minút) a občerstvenie (domáca kapustnica, koláč a čaj alebo káva) v cene lístka.

Poklal vás táto ponuka zaujala, zbytočne nečakajte a kúpte si cestovný lístok v predpredaji, ktorý je možný prostredníctvom internetu:

Kúpiť lístok

  1. spiatočný normálny - 10 €
  2. spiatočný zľavnený (dieťa od 3 rokov, študent, dôchodca, ZŤP) - 7 €
  3. spiatočný rodinný (mama. otec, deti)  - 28 €

Ďalšie informácie

  • Každý druh lístka sa kupuje osobitne.
  • Dieťa do 3 rokov cestuje bezplatne bez nároku na miesto.
  • Na jazde neplatia zľavy ZSSK.
  • Prípadné otázky zodpovieme a žiadosti vybavíme na adrese rezervaciedzk@gmail.com.

Na vašu účasť sa tešia členovia o. z. Detská železnica Košice.

Úvodná ilustračná snímka z minuloročnej akcie pochádza z archívu DŽK

Súvisiace trate