Svezte se parním vlakem Českým rájem!

24.6.2016 8:00Zdroj: Klub přátel železnic Českého ráje

Svezte se parním vlakem Českým rájem!

Jako v minulých letech, tak i letos jsme pro vás připravili prázdninové jízdy zvláštních parních vlaků Českým rájem. Věříme, že jízda vám určitě přinese mnoho nezapomenutelných zážitků z návštěvy tohoto krásného koutu České republiky. Při výběru vhodného výletu z jednotlivých zastávek vám může pomoci mapka, obsahující značení turistických cest k vybraným cílům.

 

 

 

 

Protože na trati nejsme sami, jsou z dopravních důvodů nutné delší pobyty v některých stanicích. Naše tipy vám poradí, jak tento čas využít. Budou také připravena oblíbená divadelní představení pro děti ve zvlášť upraveném voze soupravy. Všechny potřebné informace o složení soupravy, její trase, jízdném, zmíněných turistických možnostech i programu divadla najdete na letáku:


Kliknutí do náhledu otevře celý ve formátu PDF

Z něj pro vaši rychlejší orientaci vyjímáme termíny jednotlivých jízd: 9. července, 26. července, 6. srpna a 27. srpna 2016. Případné změny jízdního řádu či programu bychom zveřejnili na našem webu nebo na Facebooku. Na setkání s vámi se těší členové Klubu přátel železnic Českého ráje Turnov.

Úvodní ilustrační snímek: 310.0134 při akci „Parním vlakem Českým rájem“ 18.8.2007 v Železném Brodě
© PhDr. Zbyněk Zlinský

Súvisiace odkazy