S Albatrosom do ZOO a na Bojnický zámok

23.5.2012 16:00 ALBATROS klub Zdroj: ALBATROS klub

S Albatrosom do ZOO a na Bojnický zámok

Srdečne vás pozývame na celodenný výlet parným vlakom ťahaným lokomotívou 498.104 Albatros do Bojníc. Tento výlet je usporiadaný pri príležitosti Medzinárodného dňa detí.

ALBATROS klub v spolupráci so ZSSK Slovensko, ZSSK Cargo a ŽSR usporiada dňa 2.6.2012 celodenný výlet pri príležitosti MDD do Bojníc.
V cene miestenky (deti do 15 rokov : 12 EUR , dospelí : 15 EUR) je výlet parným vlakom na trati

BRATISLAVA hl.st. – Pezinok – Trnava – Leopoldov – PRIEVIDZA  a späť.

Po príchode vlaku do Prievidze bude zabezpečená doprava autobusmi zo stanice až do Bojníc (do okolia zámku). Program je individuálny, je možné navštíviť SNM – Múzeum Bojnice (najromantickejšiu kultúrnu pamiatku v strednej Európe), najväčšiu ZOO na Slovensku (vzdialená od zámku asi 20m), vychýrené bojnické kúpele (je možnosť sa aj okúpať v bazénoch s liečivou vodou), pozrieť si vystúpenie Sokoliarov Aquila (10m od zámku) a navštíviť zrekonštruovanú pešiu zónu v centre Bojníc. „Na skok“ z pešej zóny sa nachádza HOTEL Lipa, kde po preukázaní sa miestenkou získate v reštaurácii  hotela zľavnené obedové menu a v záhradnej reštaurácii zľavu na celý účet. Cestujúcich následne odvezú autobusy späť na vlakovú stanicu Prievidza.

Plagát

Vo vlaku bude zaradený aj reštauračný vagón a tanečný vagón s občerstvením. Pre deti je počas jazdy pripravená súťaž v kreslení lokomotívy Albatros, vedomostný kvíz o hradoch a zámkoch a tradičná tombola.

Miestenky na akciu „S Albatrosom do ZOO a na Bojnický zámok“ si môžete objednať na stránke www.albatrosklub.sk cez ONLINE Objednávanie (návod nájdete priamo na stránke) do 31.5.2012, cez e-mail: albatrosklub@albatrosklub.sk do 31.5.2012 , alebo osobne vo Valčíku na Podkolibskej č.1 v pracovné dni od 12:00 – 19:00 hod. do 1.6.2012.

Súvisiace trate