Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
Avšak tam sa stala aj druhá mimoriadna udalosť. A to nehodová udalosť vlaku 477 v úseku Zohor - Devínska Nová Ves.
Bohužiaľ to sa stáva. Ale keď si pozriem napríklad vlaky 2001, 2003, či 2005, tak do Bratislavy prišli relatívne málo zmeškané. Cestujúci do práce sa tam dostali normálne ešte pred MU Zohor - DNS.
EC vlaky meskaju tearz BA-statna hranica cez 2.5hodiny
Taka pohodka malinka, ved co, do prace chodit netreba..
A niekto rovno poradi ''chod o 1 den skor, prespi v hoteli''
Lenze co ak nestihnem ani ten ''o den skor'' hotel, vdaka meskaniu vlaku?
Check in (zapis do hotelu) sa neda v noci :D
Normalne som si uvedomil, ked som prvy krat v zivote uprednostnil vlak pred autom, a siiel vlakom, dal som si 4 hodiny rezervu, ake som mal stastie. Ono ja by som isiel najradsej autom, ale nemozem nechat parkovisko pred domom bez auta, pretoze by ma vykradli, a to zijem na zapadnej casti Slovenska. Tu si zlodejickovia (fetaci) vykradnu 10-15domov (zahrad, garazi) a potom posedia 2-4roky, a potom opakuju.
Lenze s malym dietatom nemozem ist ''o 1 den skor''. Toto cestovanie vseobecne zacina byt znacne unavujuce. A nie len u nas na Slovensku, ale co pocuvam, aj v Nemecku casto meskaju vlaky (aspon tie dialkove).
v skutočnosti tam začalo jazdiť viac vlakov len preto že to ministerstvo dopravy zaplatilo a postupne upadala kvalita súprav čo sa týka kapacity a často nefunkčnej alebo neexistujucej klímy.......
Proste je fakt, že auto je spoľahlivejšie a rýchlejšie. Nie je to domnienka, len konštatovanie každodenného obrazu.
Ak bude vlak rýchlejší a auto nespoľahlivejšie ľudia do vlaku presadnú napr. Regiojet na trati do Komárna.
Ale v ČR si aspoň, aj keď neskoršie, postrážili toto: https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-rozsahly-kartel-na-zeleznici-firmy-dostaly-masivni-pokuty-skoro-160-milionu-40528494
Ved to iste dialnice, co sa deje s nimi? Zhola nic, len sa zvysuje cena (za km sme najdrahsi okolo V4).
Pytam sa len jedno, co ma robit hodnoty-tvoriaci obcan, ktory plati dane a odvody (vyssie ako v okolitych statoch) a jedine co dostane je cely nefunkcny stat? Ak chce lekara, tak cez ecasenku sa objednat O POLNOCI (do 30sekund je termin vyklikany), ak chce ist do prace ''lacno a ekologicky'' ''aby netrcal v kolonach'' s vlakom a on nepride, alebo meska hodinu+?
Co ma taky obcan robit?
Som zvedavy na odpovede... :)
PS: Ak to ten taxikar pokasle, zakaznici odidu, nasledne logicky skrachuje. ZSSK moze kaslat co len chce, BUS nepremava, takze je monopol.
PS2: ak si naozaj myslite, ze Slovaci su frflavi narod, asi ste neboli za hranicami. Prakticky cela Amerika od Kanady az po Argentinu, to by ste videli, co robia, ked meska vlak napr na spoj letisko. Ale Europania (obzvlast Belgicko/Holandsko atd) su uplne v pohodicke, ako keby im je jedno, ze lietadlo nestihnu. Slovakov by som dal niekde uprostred vo ''frflani''.
Vyse 400 000 km bez toho, aby ma auto niekde nechalo.
Versus vlak, kde na 120km otocke do a z prace meskam v priemere 37minut v jednom smere. Dokopy cez 60minut, kazdy den, priemerne.
Uzavretie dialnice sa mi stalo dokopy 2x za 400 000 km, ano tam sa caka 2 hodiny, je to chyba dialniciarov, pretoze dialnicu mohli uzavriet okamzite co tam prisli policajti/zachranari, alebo pozreli na kamere, ze to bude vazna nehoda a treba napr vrtulnik. Chyba dialniciarov a menezmentu.
Cize ak by som mal spocitat, kolko zdrzania mam v aute vs vo vlaku (podla GPS a grafikonu), tak auto vyhrava na plnej ciare. Paradoxne je auto lancejsie (alebo len zanedbatelne drahsie, tj skor rovnako), ak cestujem s vlakom nepravidelne a nemam mesacny listok.
Logicky by bol vlak pohodlnejsi, nemusim davat pozor, mozem zatvorit oci, citat knihu, atd. Ale ta kvalita je casto nizsia ako dorpava dobytku.
Okrem toho, na mojom useku zrusili REX vlak, cize sa v porovnani s minulostou cca 10 rokov cestuje znacne horsie.
Machruju, ze budu vlaky jazdit 200kmh, no jasne, ale AKE VLAKY, ked sa rusne kazia a chybaju rusnovodici ?! Price MUSK s autojazdiacim vlakom?
nie je to nahodou preto, ze tam rozkopali viac, ako mali, a zosunula sa poda?
je normalne, ze sa trha trakcne vedenie prakticky kazdy druhy tyzden?
pytam sa z tej technickej stranky veci, vela ludi hovori, ze ''je to rozkopane na nepoznanie'' preto by ma zaujimalo, ci vedia co robia, ci ta jedna trat ktora tam je sa udrzi.
Alebo sa trha vedenie inde, nez sa rozkopal usek?
EDIT:
zaujimave je, ze inde pisu, ze bola zrazka s nakladiakom, tak neviem ci obe, alebi si ma obcan vybrat... nuz, cestovat na tomto useku je radost.