809/810/811/812+prívesné vozne
Neviete niekto o podrobnostiach? Najmä o okruhoch(chladiaci, brzdový a palivový) a riadení.
Moj maly poznatok do diskusie
812 ZSSK:
- preco stale idiotske rozmiestnenie sedadiel 2+3
- bude viacclenne riadenia?
- a co reko 011 - privesak bude 3.trieda
814 CD:
- stale to bude mat pojazd z 810, takze cestujuci bude stale citit kazdy kolajnicovy styk
- inak asi zbytocne vyhodene prachy.
810 a vsetky jej klony:
- nasadit na vlaky do 30km alebo s jazdnou dobou do 30min. inak je to utrpenie.
mne sa ani ten napad CD moc nepozdava... Je to dost velky zasah do vozidla a stale to bude len take nic, akurat na druhu a z casti nizkopodlazne. to mali radsej vyhlasit tender na nove vozidla.
A 840 uz prestava jazdit na Zr vlakoch ZV-ZA.
812 poskytuje určite neporovnateľné zlepšenie kultúry cestovania tak pre cestujúcich ako aj pre vlakový personál v porovnaní s 810. Je ale otázne na čo nám teraz budú, keď ich určenie bolo na lokálky, na ktorých bola zastavená osob. doprava. V súčastnosti sú to zbytočne vyhodené peniaze (na iných tratiach musia jazdiť s prívesnými vozňami atď. = nemožnosť prechodu z jedného vozidla do druhého počas jazdy = únik tržieb, atď.). Češi nás zas predbehli a ubrali sa lepším smerom = reko 810 na kĺbový spôsob (dve spojené do jednej) a navyše časť by mala byť aj ako nízkopodlažná. To už má aký taký zmysel.
Možno by stálo za to, kúpiť ešte nejaké GTW, sú síce drahšie, ale bolo by ich treba menej, veľký kilomertický priebeh medzi ošetreniami, vačší konfort. Veď je to trápne aby po budúcich koridoroch (napr. Leopoldov - Trnava) jazdili 810. Som zvedadý ako to budú zvládať. Vyzerá to ako plánovaná sabotáž pre cestujúcich.
Ospravedlňujem sa za gramatiku.
Ad: Mat3j nemusí to ani dlho trvať a tie digi. transparenty budú mať aj 812
.
Čo sa mi na týchto motorových vozňoch ľúbi, že každá z nich má svoje meno. Napr. Kristínka, Helenka, Adelka, Renátka atď. ale nie sú jedniné, ktoré majú mená. Zhliadol som to aj na HV radu 750 až 754.
Čo sa mi nepáči, tak to je ich hlučnosť. Aj keď v ŽOS Zvolen im vymenili hnacie agregáty LIAZ za MAN stále je to ešte dosť hlučné, aby tam dokázalo zaspať malé dieťa...to len tak poznámka pre srandu