Vítejte v novém roce!

1.1.2016 0:00

Vítejte v novém roce!

Skalní příznivci internetového magazínu VLAKY.NET si nepochybně nedokáží představit trávení vrcholných okamžiků silvestrovské noci jinak, než právě tady, na jeho stránkách. A my je už tradičně v první vteřině nového roku vítáme. Samozřejmě nejen je, ale všechny naše pravidelné čtenáře i náhodné návštěvníky, jimž všem při této příležitosti přejeme všechno nejlepší.

 

 

 

 

A sami sobě pak přejeme hlavně to, aby nám zachovali svou přízeň i v počínajícím roce 2016, v němž VLAKY.NET oslaví své už dvanácté narozeniny. Tedy aspoň v to pevně doufáme a uděláme vše pro to, aby se tak stalo bez újmy na rozsahu a kvalitě všeho toho, co uživatelům našeho webu poskytujeme. Zdá-li se vám toto naše novoroční předsevzetí snad málo ambiciózní, vzpomeňte si, že na začátku minulého roku jsme přílišným optimismem nesršeli a v jeho průběhu se potýkali s problémy ohrožujícími samotnou existenci našich stránek. Infrastrukturu se však nakonec podařilo revitalizovat, takže VLAKY mohou pokračovat v provozu.

Je ovšem také na vás, zda pojedou stále po té správné koleji, protože nedostatek každodenních cestujících i pracovitého personálu by je mohl odklonit na kolej vedlejší, a to by si zajisté nikdo z nás nepřál. Oním „personálem“ myslíme samozřejmě rovněž, ba dokonce hlavně, naše přispěvatele, do jejichž řad přivítáme s otevřenou náručí každého, kdo je schopen a ochoten podělit se s ostatními o své znalosti, zážitky či obrazový materiál ze světa drážní dopravy obecně a kolejové zvláště. Pokud někdo z vás zahrne do svých novoročních předsevzetí i cosi v tomto směru, budeme z toho ve výsledku mít užitek všichni. Nezbývá než dodat:

Vítejte v roce 2016 na stránkách VLAKY.NET a buďte tu jako doma!

vaše redakce

Súvisiace odkazy