Brigáda VLAKY.NET na zubačke v Tisovci

23.2.2014 8:00Zdroj: Občianske združenie ZUBAČKA

Brigáda VLAKY.NET na zubačke v Tisovci

VLAKY.NET v spolupráci s Občianskym združením ZUBAČKA organizujú v dňoch 22. - 23. 3. 2014 brigádu v areáli stanice a starého rušňového depa Tisovec pri príležitosti prípravy podujatia Privítanie zubačky v Tisovci, ktoré sa uskutoční dňa 3. 5 2014. Záujemci, ktorí by mali záujem pomôcť sú srdečne vítaní!

 

 

 


 

Zraz záujemcov je v sobotu 22.3. ráno o 10:00 hod na železničnej stanici Tisovec. 

Na našej spoločnej brigáde by sme mali pomôcť najmä s uprataním areálu starého depa, ako aj s vylepšením budovy múzea a jeho okolia pred prvým tohtoročným podujatím na zubačke. Predmetom brigády bude najmä:

  • čistenie + nátery plotu a konštrukcie verandy pri múzeu
  • čistenie + nátery mreží na oknách a okenných rámov na múzeu
  • čistenie okien na múzeu
  • výmena strávených dosák na lavičkách pred múzeom
  • upratovanie priestoru medzi točňou a remízou (prerezanie drevín na svahu, definitívne uskladnenie betónových prefabrikátov)
  • v prípade daždivého počasia čistenie dvojnádobového vozňa, uhliaku a pojazdu ozubnicového rušňa pred náterom, oprava náteru striech vozňov Ci

Pre brigádnikov budú zabezpečené sociálne zariadenia a občestvenie. Bude dobré, ak si každý brigádnik donesie vlastné ochranné prostriedky (rukavice, okuliare, ...), a samozrejme kopec dobrej nálady.

Večer posedenie pri krbe v múzeu. Pre cezpoľných brigádnikov je zabezpečené ubytovanie v priestoroch múzea v donesenom spacáku.

Pre bližsie informácie nás kontaktujte na info@vlaky.net.

Na brigáde sa môžete zúčastniť aj bez registrácie na našej stránke, svojou registráciou a prihlásením sa na brigádu nám pomôžete pri zabezpečovaní občerstvenia. Prosíme, prihlasujte sa len ak máte seriózny záujem:

Registrácia na brigádu na zubačke v Tisovci

Tešíme sa, že spolu s Vami pomôžeme dobrej veci. 

Dovidenia v Tisovci!

Súvisiace trate

Súvisiace odkazy