Konferencia KPŽT 2021 – konferencia s obmedzeniami

17.10.2021 10:00 Ing. Marko Engler, PhD. Zdroj: Klub priateľov železníc Trnavy a okolia

Konferencia KPŽT 2021 – konferencia s obmedzeniami

Pred rokom sa na stránkach VLAKY.NET objavila pozvánka na zrušenú Konferenciu Klubu priateľov železníc Trnavy a okolia (KPŽT) 2020. Až podstatne neskôr sa podarilo zverejniť všetky príspevky, ktoré mali na konferencii odznieť. Tento rok je situácia s pandémiou COVID-19 tiež napätá, čo sa odzrkadľuje aj na možnosti konať verejné akcie. Organizátori sa snažili počas leta konferenciu na tento rok opäť pripraviť, opäť sa však neuskutoční tak, ako si predstavovali. V poradí ôsmy ročník Konferencie KPŽT 2021 je naplánovaný na štvrtok 21. októbra 2021. Neustále sa meniaca situácia s COVID semaforom však už naznačuje, že konferenciu bude možné uskutočniť len pre obmedzený počet účastníkov.

Limitujúci je počet návštevníkov v mieste konania – v zasadačke Mestského úrade Trnava (radnica). Trnava sa v súčasnosti nachádza v oranžovej farbe COVID semaforu. Pri požiadavke maximálneho počtu osôb 19 vrátane organizátorov jasné, že kapacitu vyčerpajú organizátori a prednášajúci. Z toho dôvodu sa KPŽT rozhodol regulovať vstup na konferenciu len pre pozvaných hostí. To zjednoduší nutnú registráciu účastníkov a kontrolu režimu OTP – teda povolený vstup len pre očkovaných, testovaných alebo tých, čo COVID prekonali v ostatnom období 180 dní.

Pre tých, ktorí sa na konferenciu nedostanú bude zabezpečené online streamovanie prenosu z konferencie v čase od 13:30 hod. do jej skončenia cca do 16:00 hod.
Online prenos z konferencie si môžete pozrieť na tejto webovej adrese: https://www.youtube.com/watch?v=knwIocZgHqI
Prenos zostane na tejto adrese archivovaný, takže je si ho možné pozrieť aj kedykoľvek neskôr.

Ilustračná fotografia: Ing. Marko Engler, PhD.

Súvisiace odkazy