Fotosoutež ČD Cargo

8.7.2021 8:00 Miroslav Sekela

Fotosoutež ČD Cargo

ČD Cargo pořádá fotosoutež s tématem nákladního vlaku nebo lokomotivy ČD Cargo. Vybrané fotografie budou využity při tvorbě kalendáře ČD Cargo, na rok 2022 a k propagačním a reklamním účelům ČD Cargo. Soutěž trvá od 1. července do 30. září. Každý soutěžící se může účastnit soutěže s libovolným počtem fotografií.

Účastník zasílá fotografie v digitální formě v minimálním rozlišení 297 x 420 mm na 300 dpi, resp. 4 962 x 3 507 bodů (náhledy či zmenšené snímky z webových galerií nelze otisknout v dostatečné velikosti!) ve formátu jpeg na emailovou adresu fotosoutez@cdcargo.cz.

Pro zařazení uchazeče do soutěže je nezbytnou podmínkou, aby každý uchazeč v emailu uvedl své jméno, příjmení, kontaktní adresa, datum narození, e-mailová adresa, telefonní číslo a popisek k fotografii. Je-li uchazečem dítě, je nezbytné uvést osobní údaje uvedené v předchozí větě, jak dítěte, tak zákonného zástupce.

Do soutěže je možné zasílat pouze fotografie vytvořené soutěžícím. Ten zároveň nese plnou odpovědnost za jejich obsah a případné újmy osob na fotografiích vyobrazených. Každý soutěžící je považován za autora fotografie. Každý soutěžící se může účastnit soutěže s libovolným počtem fotografií. Každý soutěžící v rámci soutěže může získat maximálně jednu výhru.

Výhry:

1. cena: Model lokomotivy ČD Cargo
              Voucher do restaurace Výtopna v hodnotě 1.500,- Kč
              Poukázka do knihkupectví Korona v hodnotě 500,- Kč

2. cena: Voucher do restaurace Výtopna v hodnotě 1.500,- Kč
              Poukázka do knihkupectví Corona v hodnotě 500,- Kč

3. cena: Poukázka do knihkupectví Corona v hodnotě 500,- Kč

Výherci budou ze strany pořadatele informováni o výhře a o dalších postupech vztahujících se k předání výhry. Pořadatel si vyhrazuje právo zveřejnit jméno a příjmení výherců, a to zejména na internetových stránkách pořadatele www.cdcargo.cz, na facebookovém profilu pořadatele a v časopise pořadatele Cargovák. Bude-li výhercem zaměstnanec ČD Cargo, a.s., bude zveřejněn rovněž i tento údaj.

Soutěžící, jehož fotografie byla vybrána pro tvorbu kalendáře ČD Cargo, a.s., na rok 2022 a k dalším propagačním a reklamním účelům ČD Cargo, a.s., se zavazuje pro tyto účely poskytnout pořadateli množstevně a místně neomezenou výhradní licenci na dobu 10 let vztahující se k této vybrané fotografii. Licence bude poskytnuta na základě výzvy pořadatele. Dále autor každé fotografie, která bude vybrána a bude využívána k propagačním a reklamním účelům, získá za každou takovou fotografii autorský honorář 300 Kč. Ten bude při odesílání ponížen od 15% daň z příjmu. K vyplacení honoráře je každý autor povinen na vyžádání pořadatele uvést číslo svého bankovního účtu. Nesdělení čísla bankovní účtu povede k nevyplacení honoráře.


 

Titulní fotografie: 383 001 ČD CARGO projíždí úsekem Libčice na Vltavou-Letky - Řež; 12.10.2019 (c) Miro776