Za nevšedným zážitkom vás odvezie „Polnočný expres“

7.8.2020 8:00 -zz- Zdroj: ALBATROS klub

Za nevšedným zážitkom vás odvezie „Polnočný expres“

ALBATROS klub Bratislava, ZSSK a Železničné múzeum SR vás pozývajú 15. augusta 2020 na mimoriadnu nostalgickú jazdu za pozorovaním Perzeíd na Čachtický hrad. Mimoriadny vlak na trase Bratislava hl. st. – Trnava – Leopoldov – Piešťany – Nové Mesto nad Váhom – Čachtice a späť bude vedený historickým motorovým rušňom T 478.1201 cecaňa. V súprave vlaku budú vozne radu Bc s možnosťou otvorenia okien a historický reštauračný vozeň s možnosťou stravovania.

Čo sme pre vás pripravili

Polnočný expres je zameraný na pozorovanie padajúcich Perzeíd z Čachtického hradu. Po zastavení vlaku v stanici Čachtice sa vyberieme na hrad. Po ceste sa ale najprv zastavíme na prehliadku miestneho múzea a odtiaľ potom vyšlapeme k hradu, odkiaľ bude možné sledovať padajúce Perzeidy. K povinnej výbave tejto akcie patrí pevná obuv, lampáš, baterka alebo  čelovka.

Predajné miesta a kontakty

Predpredaj miesteniek je možný elektronicky e-mailom na adrese albatrosklub@albatrosklub.sk. Osobný odber je možný v Závodnom klube Valčík na Podkolibskej ulici č. 1 v Bratislave vždy po telefonickom dohovore na telefónnom čísle: 02/2029 4083. Prípadné ďalšie informácie získate na telefónnom čísle 0907244150, denne po 15. hodine.


Všetky informácie nájdete aj na plagáte

Cena:

  • dospelý: 20,- EUR,
  • dieťa do 15 rokov, ZŤP a dôchodca: 13,- EUR,
  • rodinná miestenka (2 dospelí a 2 deti): 60,- EUR

Počet miest je obmedzený!

Cestovný poriadok

bude zverejnený na našom oficiálnom webe a na profile Albatros klub - Facebook. Odporúčame cestujúcim skontrolovať si údaje jeden deň vopred.

Tešíme sa na vašu účasť!

Úvodná ilustračná snímka: T 478.1201 s mimoriadnym vlakom do Košíc (15.8.2015) © Matúš Dlugoš