Pozvánka na výstavu železničních modelů v Chrudimi

20.1.2018 8:00 Tomáš Bartoš Zdroj: Stránky modelové železnice v Chrudimi

Pozvánka na výstavu železničních modelů v Chrudimi

Chrudimští železniční modeláři připravili svou tradiční, každý druhý rok se opakující velkou výstavu kolejišť, železničních modelů a fotografií se železniční tématikou, tentokrát na oba poslední únorové víkendy. Všichni příznivci malé i velké železnice rozmanitých věkových kategorií ji mohou navštívit ve dnech 16. - 18.2. a 23. - 25.2.2018, vždy v době od 9:00 do 17:00 hodin.

 

 

 

Tradiční výstava proběhne na tradičním místě, v prostorách chrudimského divadla Karla Pippicha ve druhém patře, resp. ve výstavní síni. Příchod do ní je po schodišti bočního vchodu (od řeky). Vystavovány budou klubové kolejiště velikosti TT, klubové kolejiště velikosti H0 s napojením na modulovou stanici Medlešice, Chrudim město a konečnou stanici s velkým depem, domácí kolejiště velikosti N Aleše Rotrekla, železniční modely velikostí H0, TT, N a ostatní doplňkové materiály.

Uspořádání výstavních prostorů a sestavení jednotlivých modulových kolejišť ukazuje plánek:

O tom, co nové (ti věrní už to znají) návštěvníky na výstavě čeká, si můžete udělat představu přečtením článku o akci pořádané v roce 2016 a nahlédnutím do připojené galerie fotografií, což vše najdete na této stránce. Za prohlédnutí stojí také stránka o vystavovaných a dalších modelových kolejištích.

V každém případě se chrudimští modeláři těší na vaši návštěvu.

Upravil a doplnil PhDr. Zbyněk Zlinský