Detská železnica bojuje o titul „Košičan roka“, pomôžte!

5.1.2018 8:00 -zz- Zdroj: Detská železnica Košice

Detská železnica bojuje o titul „Košičan roka“, pomôžte!

Vyhlasovateľom a organizátorom ankety KOŠIČAN ROKA je mediálny dom KOŠICE:DNES... Cieľom ankety KOŠIČAN ROKA je zviditeľniť a oceniť tie osobnosti a subjekty pochádzajúce z mesta Košice a/alebo pôsobiace v meste Košice, ktoré v danom roku ankety KOŠIČAN ROKA dosiahli mimoriadne výsledky a/alebo vykonali významné aktivity v prospech mesta Košice a jeho obyvateľov.

 

 

 

Tieto vety si môžete precitať v štatúte ankety, ktorý obsahuje všetky základné podmienky týkajúce sa jej organizácie a priebehu, ako aj súťaže pre hlasujúcich, ktorá je s vlastnou anketou spojená. Tieto základné informácie vhodne dopĺňa videoreportáž o nomináciách do ankety, v ktorej sa spomína ako jeden z nominovaných subjektov aj Detská železnica Košice:

Detská železnica Košice bola nominovaná v ankete KOŠIČAN ROKA 2017 v kategórii SUBJEKT za sféru KOMUNÁLNE DIANIE. „Nomináciu prijímame s pokorou a radosťou a zároveň ako povzbudenie do ďalšej práce. Všetko ostatné záleží na Košičanoch a ľuďoch dobrej vôle“, reagoval Ľubomír Lehotský, predseda OZ. O nominácii rozhodla Nominačná komisia vyhlasovateľa ankety, mediálneho domu KOŠICE:DNES, za aktivity pri rozvoji Košickej detskej historickej železnice.

Vo finále ankety KOŠIČAN ROKA 2017 bude bojovať o zisk prestížneho titulu 5 osobností a 5 subjektov s najvyšším počtom hlasov z 1. kola hlasovania. Vy ešte stále máte možnosť zamiešať karty a rozhodnúť, ktorí z desiatich nominantov v oboch kategóriách postúpia do finále. Všetko je vo vašich rukách. Podporte svojho favorita, tým ovplyvníte priebežné výsledky 1. kola ankety. Hlasovať môžete do 19. 1. 2018.  V pondelok 22. 1. 2018 sa dozviete, kto do finále postúpi. V prvom kole ankety máte možnosť vyhrať rodinnú dovolenku all inclusive v Turecku na 12 dní letecky z Košíc od cestovnej kancelárie Ferrotour.

Hlasovacie lístky nájdete v denníku KOŠICE:DNES takmer každý pracovný deň. Vyplnený hlasovací lístok je potrebné doručiť na adresu našej redakcie (Hviezdoslavova 6). Hlasovať môžete aj elektronicky vyplnením formulára, ktorý nájdete na webovej stránke www.kosicanroka.sk alebo formou SMS správy s textom uvedeným pri mene/názve osobnosti/subjektu na číslo 6679. Počet zaslaných hlasov v 1. kole ankety nie je obmedzený, môžete teda zaslať svojmu favoritovi toľko hlasov, koľko chcete.

Pošlite ich čo najviac Detskej železnici Košice!

Zdroje a odkazy:

  1. Detská železnica Košice – oficiálny web
  2. Detská železnica zabojuje o titul KOŠIČAN ROKA – Aktuality - Detská železnica Košice
  3. Košičan roka 2017 - špeciálne stránky ankety
  4. KOŠIČAN ROKA - Priebežné výsledky na stránkach KOŠICE:DNES
  5. Štatút ankety KOŠIČAN ROKA 2017 (formát PDF)

Ilustračné snímky pochádzajú z galérií na stránkach Detskej železnice Košice

Z vyššie uvedených zdrojov skompiloval

Súvisiace odkazy