Medzištátny Mikulášsky vlak na čele s „albatrosom“ pôjde 2.12.2017

21.11.2017 8:00Zdroj: ALBATROS klub

Medzištátny Mikulášsky vlak na čele s „albatrosom“ pôjde 2.12.2017

Rok sa stretol s rokom a po Mikulášskej jazde v decembri 2016 sa parný rušeň 498.104 albatros opäť vydá na svoju mimoriadnu Mikulášsku jazdu. Od decembra 2016 sa albatros podrobil technicky a finančne náročnej oprave. Preto si po ročnej pauze zaslúži, aby ťahal Mikulášsky vlak.

Navyše  po zaujímavej  a náročnej trase, ktorú sme v spolupráci s Českými dráhami - ČD Nostalgie, vybrali.

 

 

Mikulášskej jazde bude predchádzať od 30.11 do 1.12.2017 tradičná Výstava železničných vozidiel na bratislavskej Hlavnej stanici.

Trasa Mikulášskeho vlaku:

Bratislava hl.st. - Malacky - Kúty - Skalica - Sudoměřice - Veselí nad Moravou (príchod cca o 10:00 hod., prestávka cca 2,5 hod.) - Myjava (príchod cca o 13:30 hod., prestávka cca 1 hodinu) - Stará Turá (prestávka cca 1 hodinu, možná návšteva Železničného múzea) - Piešťany - Leopoldov - Trnava - Bratislava hl.st.

Predpokladaný odchod vlaku je o 7:40 hod. a návrat o 19:00 hod. Upresnený cestovný poriadok zverejníme na našej stránke.

Cestovné:

Cena detského lístka (do 15 r.) je 25,- EUR a v cene je aj balíček od Mikuláša. Cena lístka pre dospelého je 33,- EUR.

V mimoriadnom vlaku neplatia žiadne zľavy. Cestujúci a rodičia detí sú povinní mať so sebou doklad totožnosti. V prípade nevyužitia služby sa cestovné nevracia. V prípade technických príčin môže byť akcia zrušená, alebo môže byť hnacie vozidlo nahradené iným. Na jazdu odporúčame uzavrieť cestovné poistenie.

Úhrada cestovných lístkov a rezervácie:

Na túto mimoriadnu jazdu z dôvodu obmedzenej kapacity voľných miest (kvôli náročnosti trasy cez Kopanice) NIE JE možné rezervovať lístky. Iba uhradené lístky po pridelení variabilného symbolu budú mať potvrdené miesto vo vlaku. Objednávku vykonáte e-mailom na adrese: albatrosklub@albatrosklub.sk. Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. Úhradu je potrebné vykonať do 48 hodín od pridelenia v.s., inak bude v.s. neplatný a uvoľnený na predaj ďalším záujemcom.

Lístky je možné uhradiť aj v hotovosti v Závodnom klube Valčík na Podkolibskej ulici č.1 v Bratislave. Odporúčame si vopred overiť našu prítomnosť na tel. čísle 02/2029 4083. Lístky uhradené cez bezhotovostný styk si cestujúci môžu vyzdvihnúť osobne a) na Výstave železničných vozidiel, b) v Závodnom klube Valčík alebo c) pred odchodom Mikulášskeho vlaku.