Navštivte 20. a 21.11.2010 modelové kolejiště ve Žďáru nad Sázavou!

24.10.2010 12:00 Radislav Wimmer Zdroj: Kolejiště Radislava Wimmera

Navštivte 20. a 21.11.2010 modelové kolejiště ve Žďáru nad Sázavou!

Kolejiště Radislava Wimmera zájemcům o železniční modelářství asi představovat nemusíme, na našich stránkách si články, fotografie i videa z jeho rozvíjení a provozu našly už dávno své místo. Přesto pro zpestření připojujeme několik ilustračních snímků také k této pozvánce na další veřejnou výstavu. (-zz-)

 

 

 


Radislav Wimmer spolu s kamarády si vás dovolují pozvat na 3. ročník výstavy modelového kolejiště HO v půdních prostorách rodinného domu. Opět vám předvedeme jízdy převážně našich strojů.  

Z nových je to parní lokomotiva řady 310 (kafemlejnek), brejlovec od firmy Roco a nejnovější elektrická lokomotiva ČD řady 380. Opět uvidíte papírový panťák a pendolino Karla Zelenky.

Pro ty , kteří by nám chtěli přispět na nový projekt kolejiště projekt kolejiště, které stavíme v kulturním domě, máme výhodnou nabídku v podobě publikace o železniční trati Německý Brod – Brno (stará Tišnovka), která je vydávána k 105 výročí propojení Brodu s Brnem. Cena publikace, která je velikosti 22 x 22 cm, má 140 stran převážně dobových fotografií a pohlednic je 295,- Kč.
 
 
Nemalá část z této částky je k dispozici pro stavbu právě vznikajícího kolejiště a díky autorům a nakladatelství máme možnost získat finanční prostředky, které z této publikace plynou. Případným zájemcům publikaci pošlu i poštou na dobírku, nebo osobně přivezu na burzu do Prahy.
 
Srdečně zve kolektiv modelářů a

Galéria

Súvisiace odkazy