Tatranský expres

25.12.2007 10:48 Ján Sabaka Zdroj: Veteránklub Poprad

Tatranský expres

Veterán klub železníc Poprad v spolupráci so ŽSR a ZSSK pripravujú dňa 30.12.2007 jazdu historickou električkou Kométa na tratiach Tatranských elektrických železníc. Súpravu bude tvoriť historický elektrický vozeň EMU 26.001 Kométa a prívesný zakrytý vozeň TEVD 16. Podľa počasia sa do súpravy zaradí aj otvorený vyhliadkový vozeň TEVD 12.

 

 
Posledné dni roka patria vždy veseliciam či zábavám, a preto ani jazda Tatranského expresu nemôže byť výnimkou. Personál či cestujúci prezlečení do kostýmov rôznych postavičiek vytvoria tú správnu atmosféru do ktorej ste všetci srdečne pozvaní. Trošku si zaspomíname na rok 2007 – najmä na záchranu vozňov pozemnej lanovky. A ako malé ďakujem za poskytnutú pomoc vo forme finančných príspevkov, materiálu, personálu ale i pochopenia pozývame všetkých záchrancov pozemnej lanovky na jazdu Kométy. Máte vstup voľný.
 
Tak ako vždy k dispozícii bude predaj pohľadníc, pečiatkovanie i kalendáre na nasledujúci rok. Fotografovanie a podľa počasia aj fotozastávky na trati. Vo všetkých staniciach a zastávkach prechádzanej trate zastavujeme na znamenie! Cestovné lístky predáva vlakový personál vo vlaku. Uverejnený cestovný poriadok môže byť upravený vzhľadom na vydanie telegramu.
 
 
Tešíme sa na Vás...
 
Veterán klub železníc Poprad

Súvisiace trate

  • ŽSR-183: Poprad-Tatry - Starý Smokovec - Štrbské Pleso

Súvisiace odkazy