Vitajte na nových stránkach VLAKY.NET!

16.12.2007 13:00 Redakcia VLAKY.NET

Vitajte na nových stránkach VLAKY.NET!

Po viac ako 3 a pol rokoch fungovania nášho online magazínu o vlakoch a železniciach a narastajúcej návštevnosti našich stránok, sme sa v našej redakcii rozhodli osviežiť a omladiť dizajn stránok VLAKY.NET. Veríme, že nový vzhľad našich stránok sa medzi našimi čitateľmi ujme a našim prispievateľom a redaktorom prinesie ešte väčšiu radosť z publikovania na našich stránkach.

Stránky VLAKY.NET ostávajú verné svojím farbám. Hlavným dôvodom zmeny dizajnu našich stránok je napredovanie vo vývoji informačných technológií. V dnešnej dobe je už štandardom rozlíšenie monitorov 1024x768 pix. a viac. Práve preto sme naše stránky rošírili tak, aby sme lepšie využili plochu tohto rozlíšenia. Zmenou dizajnu taktiež chceme naše stránky osviežiť, omladiť, urobiť ich lepšie čitateľné a príjemnejšie na prezeranie. Zmenou dizajnu stránky sledujeme aj zvýšenie rýchlosti načítavania našich stránok a ich kompatibilitu v najpoužívanejších prehliadačoch.

Okrem nového dizajnu Vám na stránke prinášame aj niektoré menšie nové funkcie. Medzi ne patrí napr. možnosť automatického prihlasovania sa na naše stránky. Ak z našej stránky odídete bez toho aby ste sa odhlásili, tak pri Vašej ďalšej návšteve u nás Vás automaticky prihlásime. Menšou úpravou prešla aj úvodná stránka, na ktorej sme zjednotili výpis aktualít a reportáži do jedneho zoznamu, čím sme sa vyhli dvojitému zobrazovaniu niektorých príspevkov na úvodnej stránke, a zároveň našli miesto na výpis viacerých záznamov aktualít a reportáži ako tomu bolo predtým. Na úvodnej stránke sme zároveň začali zobrazovať najnovšie fotografie aj spolu s ich náhľadmi.

Aj keď sme sa v redakcii snažili vychytať čo najviac chýb, je možne že niekde ostala chyba skrytá. Budeme Vám vďační, ak prípadne chyby ohlásite na info@vlaky.net.

Na príprave nových stránok sa okrem členov redakcie VLAKY.NET podieľal aj LuKo, ktorý nám na naše stránky pripravil upravenú verziu mapky s polohami vlakov. Všetkým patrí veľké poďakovanie za pomoc.

Aj v tomto prípade sa teda lúčime s niečim na čo sme boli zvyknutí. Spomienky na starú stránku ostávajú a prichádza stránka nová. Stránka nová a veríme že stránka lepšia, modernejšia.

 

Súvisiace odkazy