Rendez 2006. Kto pomôže?

8.8.2006 1:00 Ivan Wlachovský Zdroj: MDC ŽSR

Rendez 2006. Kto pomôže?

Dnes sa na Rendézi konala porada usporiadateľov „Zrazu 2006“. Z porady vzišlo niekoľko úloh a prosieb aj na členov nášho klubu. Najprv Jirko Kubáček poďakoval všetkým našim brigádnikom. Na našu veľkú radosť všetci dostanú voľnú vstupenku do areálu. Brigádnici, prosím kontaktujte Pia, vstupenky budú asi u mňa. MDC sa na nás obrátilo s prosbou. Do skupiny usporiadateľov chýba tak 6 – 10 ochotných, ktorí by sa chceli podieľať na udržiavaní poriadku a dozerať nad disciplínou návštevníkov.

Pokiaľ máte niekto záujem, tak mi napíšte do internej pošty, alebo na mail. Podmienka je vek aspoň 18 rokov. Upozorňujem záujemcov, že nech narátajú s voľnosťou. Bude treba strážiť davy. Odmenou bude obed a dobrý pocit. Pokiaľ niekto má záujem pomôcť, tak mi napíšte do pošty, nezabudnite na mailovu adresu a telefónne číslo.

Organizácia zrazu bude trošku iná ako po iné roky. Myslím, že to bude lepšie. Program je bohatý.

Počul som kompletný scenár „Prepadu pancierového vlaku“. Už teraz sa teším. Myslím si, že to bude vyvrcholením predvádzačiek. Výbuchy, dym, uniformy, Rusi, Nemci, parný vlak, živý pancierový vozeň, guľomety... Som strašne zvedavý.

Súvisiace odkazy