Nová sekcia o MS Train Simulatore

19.10.2005 13:30 Mayo

Nová sekcia o MS Train Simulatore

Už dávnejšie prebehla na našej stránke anketa, v ktorej sme sa pýtali na váš záujem o šťahovanie modelov, skinov, či iných add-onov do obľúbeného železničného simulátoru Microsoft Train Simulator. Ohlasy na túto anketu boli pozitívne a preto vám prinášame novú sekciu, v ktorej nájdete nie len downloady, ale aj novinky či diskusie. Nová sekcia je prístupná z horného menu alebo na adrese: HTTP://MSTS.VLAKY.NET

Pri príležitosti spustenia novej sekcie vám na stiahnutie ponúkame modely z dielne Rada, ktorého tvorbu skalní "rušňovodiči" učite poznajú. Rado nám z jeho dielne ponúkol najnovšie verzie vozňov ako napr. Aeer ZSSK, Beer ZSSK, či ZSSK Apeer. K Radovým modelom sa dostanete aj priamo z adresy http://rado.vlaky.net.

Okrem Radových downloadov tu nájdete aj Taxove modely a skiny motorových a elektrických rušňov, motorových vozňov, osobných, služobných a nákladných vozňov. K Taxovým modelom sa dostanete aj priamo z adresy http://tax.vlaky.net.

Do downloadov budeme postupne pridávať aj súbory, ktoré nie sú umiestnené priamo na našom servri a preto v niektorých prípadoch môže byť rýchlosť sťahovania daného súboru nižšia alebo vyššia ako pri sťahovaní priamo zo servra VLAKY.NET.

V prípade záujmu o prispievanie v novej rubrike, či už vo forme downloadov alebo vo forme správ a noviniek z oblasti MSTS nás prosím kontaktujte na adrese: info@vlaky.net

Dúfame, že vás nová rubrika osloví.

Team VLAKY.NET