People 2011 - takoví jsme byli II.

5.5.2012 8:00 Milan Vojtek

People 2011 - takoví jsme byli II.

Před týdnem se tady objevila první část tradiční shalomkovské peoplemánie. Věnoval jsem ji výhradně rendezu a současně avizoval, že nezůstane jen u tohoto dílka. Pravda, schytal jsem si to od kmotra, že jsem tam něco nedal, tak jsem nucen ještě se k rendezu vrátit, ale přijdou na řadu i další záběry. Takže teď bude na řadě něco málo z Vrútek a dalších akcí, které jsem "s odřenýma ušima" zvládl.

Již minulý týden se v debatě pod příspěvkem objevila neukrývaná hrozba, že i na mě se dostane. A protože ji pronesl Rajio, který je neméně zdatným lovcem xichtů a momentek, je mi jasné, že pomsta bude sladká. No ale než se tak stane, využiji příležitost a představím zbytek těch lidkých záběrů s letopočtem pořízení 2011.

Sakra, teď mě napadlo, vždyť já do toho výběru cpu dalšího z kamarádů.  A on má taky nějaké moje záběry. Ach jo, Rajio bude mít komplice při mapování mých fotovýprav. Ale co už teď.  

 Plastový kelíme a plastový povoz. I o tom jsou společné výlety dvojky tlustý a plešatý. A nepochybuji, že mi to ten druhý pěkně oplatí JJ

Pár snímků z Vrútek ukazuje nejprve mobilní přenosný roubík 

Posléze coby šátek

Tento způsob využití raději ponechám bez komentáře

Šáteček sluší

 Strojvedoucí Václav Němec na schůdcích šlechtičny patřil k častým koordinátorům akcí do Lednice. Teď je lokálce nevěrný s elektrikami.

Tak něco jsem prý při rendezovinách zapomněl. Tož jo, no....  

Venku svítí slunko a já pořád jen promítám, říká si asi neznámý pán na snímku. JJ

Tak tady máš noty a foť ....

Jenže když člověk fotí pořád, hrozí mu nožem

Ale jídlo nakonec zvítězí 

Ano, to je klub labužníků z vlaky.net

Jede-li Orient expres, obvykle to znamená, že potkám jeho tradičního vlakvedoucího 

Zase Railjet? To už nefotím, opouští flek můj průvodce Rakouskem 

 Tak a pojedem, naviguje partu od brněnské pětasedmy Václav Němec

Zastavení v depu

Nejsi jediný, kdo umí fotit, říká si asi Václav 

Kmotr dlabající normovanou bagetu 

 

Když v listopadu začínala moje výstava v Břeclavi, připomněl jsem, že mi šanci prezentovat se dopřáv můj kamarád Vladimír Procházka na oslavách v Přerově roku 2001. A zapomněl jsem, že jsem vlastně vystavoval i na oslavách trati Hodonín - Holíč. No, zapomněl. Spíš mi pořadatelé neřekli, že vystaví moje fotky. Asi to nebylo zapotřebí. No, ale, snad se líbily.