Podporte svojim hlasom projekt „Na výlet za kultúrou historickým vlakom“

18.12.2017 8:00 Jakub Rekem Zdroj: Klub železničných modelárov Vrútky

Podporte svojim hlasom projekt „Na výlet za kultúrou historickým vlakom“

Štyri nostalgické výletné vlaky v okolí Vrútok na kultúrne podujatia – taký je zámer projektu Klubu železničných modelárov Vrútky, s ktorým sme sa zapojili do nadácie Gesto pre mesto od Raiffeisen Banky. Projekt postúpil do záverečného hlasovania a teraz je našou úlohou vyhrať.

 

 

 


Preto sa uchádzame o vašu podporu. V prípade úspechu projektu vypravíme 4 historické vlaky z Vrútok na najzaujímavejšie kultúrne podujatia v okolí - Folklórny festival vo Východnej, Štiavnický živý šach, Kremnické gagyRadvanský jarmok. Výlety historickým vlakom sú skvelým zážitkom najmä pre rodiny s deťmi, ktoré môžu zažiť atmosféru cestovania vo vozni s drevenými lavicami. Vlaky by mali byť ťahané hurvínkom M 131.1546, ktorého rekonštrukcia má byť dokončená v budúcom roku. Dotácia 1 000 € nám umožní výletné vlaky lepšie spropagovať a udržať cenu cestovných lístkov dostupnú pre každého.

Hlasovať môžete na adrese https://www.gestopremesto.sk/hlasovanie/martin. POZOR! Hlasovanie bude ukončené už 31. decembra. Konkurencia je veľká, budeme radi keď náš projekt budete šíriť aj ďalej. Ďakujeme!