Kurz a skúšky kuričov stredotlakých kotlov

4.11.2016 8:00Zdroj: Čiernohronská železnica, n.o.

Kurz a skúšky kuričov stredotlakých kotlov

V dňoch 12. a 13.11.2016 (So, Ne) sa uskutoční školenie (teoretické i praktické) a dňa 14.11.2016 (Po) doobeda skúška pre funkciu Kurič stredotlakových kotlov IV. triedy pre pevné palivo (lokomotívne kotle). Akciu organizuje Čiernohronská železnica, n.o. v Čiernom Balogu a je určená predovšetkým pre obsluhu malých lokomotív na špeciálnych dráhach.

V prípade záujmu je možné školenie rozšíriť i na „veľké lokomotívy“ – samozrejme ale bez možnosti praktického výcviku a ukážok (iba ak by ste si do Hronca doviezli nejaké vysoké kolesá...). K dispozícii budú odborne spôsobilí školitelia pre hromadné i individuálne školenie + po obidva dni parná lokomotíva ČHŽ pre praktický výcvik. Skúšobný komisár: Ing. Rudolf Antl.

Cena: 40,- €/den, t.j. 120,- €/osobu – platba v hotovosti, alebo prevodom na základe faktúry od ČHŽ, n.o.

Ubytovanie zdarma (brigádnické = žiaden veľký komfort) je k dispozícii na stanici ČHŽ v Čiernom Balogu (15 lôžok), alebo komfortnejšie v penzióne Zelený dom oproti (noc + raňajky 18,- €/os): www.cbpenzion.sk,  Paľo Pančík 0907 693 557 – dohodnite si to priamo sami.

Záujemcovia sa môžu hlásiť na adrese: chz@isternet.sk, informácie na tel.: 0905 486 377.

 

Materiály pre štúdium TU!

 

Podmienkou je potvrdená zdravotná spôsobilosť – viď. priložená PrihláškaVýpis z registra trestov (dajú vám ho na každej väčšej pošte).

Súčasne si Vás dovoľujeme informovať, že v spolupráci s českou firmou KSPD, s.r.o. organizujeme od marca aj školenia a skúšky pre „vodičov hnacích dráhových vozidiel na špeciálnej dráhe (strojvodca na špeciálnej dráhe)“, po dohode s KSPD je možné zorganizovať i iné požadované výcviky, školenia a skúšky pre špeciálne i pre celoštátne dráhy.

Prílohy: