Bazár VLAKY.NET

1.3.2015 8:00 Bc. Jozef Gulík

Bazár VLAKY.NET

Každému z nás sa z času na čas doma povaľujú zbytočnosti, nad ktorými premýšľa - kam s nimi. Mám teraz na mysli predmety súvisiace so železnicou (keďže sme na VLAKY.NET) a ktoré sa z nejakého dôvodu stali nepotrebnými, prebytočnými, alebo majú trebárs nejaké poškodenie, pričom však niekomu inému môžu ešte dobre poslúžiť a potešiť.

 

 

 



Pomaly prichádza aj čas jarného upratovania, ale bola by škoda vyhodiť ich do smetí alebo držať doma bez akéhokoľvek úžitku, či perspektívy. Lepšie bude verejne ich ponúknuť. Tieto veci sa preto dnes budú ponúkať iba za cenu poštovného, prípadne úplne zadarmo.

Pravdou je, že na uvedený účel by sa dala použiť aj naša sekcia Burza, ale keďže sa zozbieralo viac takýchto predmetov, nastala vhodná príležitosť vyhlásiť špeciálnu jednodňovú bazárovú akciu, ktorá možno osloví aj ďalších vlakyneťákov a ponuka sa ešte viac rozrastie.

Fungovanie bazáru bude jednoduché – v priebehu dnešného dňa, v čase od 8. do 24. hodiny budem do diskusie pod touto aktualitou v náhodnom poradí pridávať ponuky na rôzne veci so železničnou tematikou. Súčasťou každej ponuky bude stručný popis a fotografia ponúkaného predmetu, pričom bude uvedené, či je k dispozícii zadarmo alebo za cenu poštovného.

Kto z vás po pridaní predmetu zareaguje ako prvý – opäť priamo do diskusie – že má o daný predmet záujem, bude jeho. Nezáleží pritom, či pôjde o záujemcu zo Slovenska alebo z Českej republiky (v tom prípade bude poštovné podľa cenníka Českej pošty v Kč). Potom už iba stačí, keď mi napíše prostredníctvom internej VLAKY.NET pošty a dohodneme si doručenie.

Ako som už písal, dúfam, že sa dnes nechajú inšpirovať aj ďalší z vás, ktorí majú doma veci, pre nich neopotrebné, neužitočné, a sú ochotní ich podarovať a zapojiť sa tak s nimi do dnešného bazáru. Vyššie uvedeným spôsobom môžu tieto veci ponúknuť v diskusii, najlepše opäť aj s fotografiou, a za cenu poštovného ich potom poskytnúť prvému záujemcovi, ktorý na ne zareaguje.

Sledujte teda diskusiu, čo všetko sa v nej v priebehu dňa objaví a v prípade, že sa vám niektorá vec zapáči, neváhajte a pridajte svoj diskusný príspevok, v ktorom o ňu vyjadríte záujem. Prvú ponuku vložím už čoskoro :)

Prajem príjemný deň.