VLAKY.NET TV: Filmy a videá o vlakoch a železniciach

7.5.2010 8:00 Redakcia VLAKY.NET

VLAKY.NET TV: Filmy a videá o vlakoch a železniciach

Ešte jeden narodeninový darček si stihneme rozbaliť pred našou zajtrajšou narodeninovou jazdou: VLAKY.NET TV! VLAKY.NET TV Vám bude denne prinášať zaujímavé filmy a videá o vlakoch a železniciach nie len zo Slovenska ale aj zo sveta. Okrem hodnotenia filmov či diskusie máte Vy, naši čitatelia, možnosť tvoriť aj jej samotný obsah. Nalaď sa aj Ty na našu vlnu!

 

 

 

Hlavným poslaním VLAKY.NET TV je prinášať Vám zaujímavé filmy o vlakoch a železniciach, ktorých je v dnešnej dobe na internete mnoho, častokrát však bez toho aby sa dostali do pozornosti publika. Týmto chceme nie len šíriť novinky o dianí vo svete železníc, podporiť históriu železničnej dopravy, ale poukázať aj na zaujímavé filmové dielka alebo diela a samozrejme aj na ich autorov. 

Obsah VLAKY.NET TV môžeš tvoriť aj Ty

Zapojiť sa je jednoduché - pridaj nový film zadaním URL adresy internetovej stránky, kde sa zaujímavý film nachádza. Zatiaľ príjmame tipy na filmy uverejnené na najvačšom servri online videí na svete - www.youtube.com. V budúcnosti počítame aj s rozšírením podporovaných platforiem. V prípade, že autorom pridávaného filmu si práve Ty, odkaz na daný film sa objaví aj v Tvojom členskom profile VLAKY.NET. Okrem toho, filmy týkajúce sa slovenských železničných tratí budú uverejnené aj pri kokrétnej trati. Pridávať však môžeš aj odkazy na filmy iných či neznámych autorov. Každý pridaný film prejde pred uverejnením schválením redakciou VLAKY.NET. 


http://www.vlaky.net/tv/


* V prípade, že namiesto filmov sa Ti na VLAKY.NET TV zobrazuje len prázdne miesto, môže to byť spôsobené obmedzením na strane poskytovateľa internetu / sieťových nastaveniach, alebo chýbajúcim modulom v Tvojom prehliadači.

Prajeme príjemnú zábavu pri sledovaní VLAKY.NET TV a inšpiráciu pri Tvojich ďalších cestách vlakom alebo pri filmovaní!