Snow Tour v rámci ČD Ski

28.2.2014 19:00Zdroj: ČD Cargo, a.s. - tiskové sdělení

První březnovou sobotu se uskuteční v partnerském skiareálu ČD Ski  ve skiresortu Buková hora – v Čenkovicích akce Snow Tour. V sobotu 1. března  si můžou  návštěvníci stánku Snow Tour a ČD Ski otestovat zdarma lyže, hole a brýle, využít konzultací lektora nad videem své jízdy nebo se zúčastnit lyžařských soutěží o hodnotné ceny. Vedle těchto bonusů lze také využít slevy ČD Ski na celodenní permanentky 20%.

Lyžaři z Pardubic se  do Čenkovic dostanou v sobotu a neděli vlakem v 7.36 hodin, návazné skibusy ČD Ski od vlaků ČD při cestě do Skiresortu Buková hora – Čenkovice jedou z Jablonného nad Orlicí.  

Doporučené spojení a tipy na jízdenky cestující najdou na www.cd.cz/cdski

Projekt ČD Ski existuje od roku 2006 a je založený na spolupráci Českých drah, které dopraví lyžaře vlakem do hor, a partnerských skiareálů, které poskytují slevy na permanentky. Letos 20% sleva platí  od 11. ledna do 23. března.  Do projektu je zařazeno 8 skiareálů v České republice a 2 na Slovensku, kam lze pohodlně dojet vlakem.  Novinkou pro sezonu 2014 je dvojice vyhlášených skiareálů Červená Voda a Čenkovice v rámci skiaresortu Buková hora v Orlických horách, které jsou dobře dostupné z Pardubic vlakem a návazným skibusem zdarma do Čenkovic. Milovníci jarního lyžování ocení partnerský skiareál PARK

SNOW Donovaly dobře dostupný lůžkovým spojem. Oba areály, Donovaly i Ružomberok nabízejí 20% slevu na dvoudenní permanentky.