Na letní festivaly výhodně vlaky ČD

28.6.2014 19:00Zdroj: České dráhy - tisková zpráva

Rock for People, Colours of Ostrava a Sázavafest jsou populární letní festivaly, na které míří tisíce fanoušků. Do míst konání festivalů, tedy do Hradce Králové, Ostravy i Světlé nad Sázavou lze pohodlně dojet vlaky Českých drah, ušetřit na jízdném a držitelé In Karty ještě získají slevu na vstupném.

České dráhy nabízejí návštěvníkům uvedených festivalů slevu VLAK+, se kterou ušetří 50 % ze zpátečního jízdného. K uznání slevy je potřeba nechat jízdenku před cestou zpět orazítkovat na stánku Českých drah v areálu uvedených festivalů.

Konkrétně: České dráhy nabízejí návštěvníkům Rock for People slevu VLAK+, se kterou ušetří 50 % ze zpátečního jízdného. Jízdenka má prodlouženou platnost od 1. do 6. července 2014, přičemž první den platnosti si stanoví cestující sám, poslední den platnosti je vždy 6. července. U pokladních přepážek Českých drah jsou navíc v prodeji také vstupenky na festival. Držitelé In Karty mají slevu 150 Kč na celofestivalovou vstupenku (místo 1 650 Kč zaplatí 1 500 Kč) a slevu 90 Kč na jednodenní vstupenku na poslední den festivalu 5. července, kdy vystoupí skupina Lucie (místo 790 Kč zaplatí 700 Kč).

Další podrobné informace o slevách na Colors of Ostrava a Sázavafest jsou v přiložené tiskové zprávě.