Za vysvedčenie na výlet

29.6.2017 18:00 Ivan Jandík Zdroj: Klub železničných modelárov Vrútky

Za vysvedčenie na výlet

Poďte sa s nami previezť a spravte radosť deťom za vysvedčenie! V sobotu 1.7. 2017 a nedeľu 2.7. 2017 sme pre Vás pripravili jazdu historickým motorovým vozňom 810.160 z Vrútok pri príležitosti ukončenia školského roku. V sobotu 1.7. 2017 navštívime Oravský Podzámok a v nedeľu 2.7. 2017 sa vydáme do Harmaneckej Jaskyne.






 

Sobota 1.7. 2017 – Oravský Podzámok:

V sobotu po príchode do Oravského Podzámku sa presunieme na Oravský Hrad (cena lístka nezahŕňa vstupné na hrad) po prehliadke hradu je možné sa ísť plaviť po rieke Orave, alebo zakotviť do malebne krčmičky "Kastelán". Odchod motoráku bude z areálu SIM o 9:00 hod., návrat o 19:00 hod. Nástup a výstup cestujúcich bude možný aj v železničných staniciach Vrútky a Kraľovany. Cena spiatočného lístka je 10 € pre dospelú osobu, deti vo veku 3-15 rokov 5 €, deti do 3 rokov zadarmo. Kapacita vlaku je obmedzená na 45 osôb, preto vás žiadame o zakúpenie lístka vopred cez email: kzm@kzmvrutky.eu Cena nezahŕňa vstup na hrad. Pre účastníkov ponúkame možnosť bezplatného parkovania v areáli SIM. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať správou na FB, prípadne na mail. Akcia podlieha pravidlám prepravného poriadku ŽSR – k nahliadnutiu viď PRÍLOHA: Prepravný poriadok pre dopravu osôb nostalgickými vlakmi ŽSR.

 

Nedeľa 2.7. 2017 – Harmanecká jaskyňa:

V nedeľu po príchode do Harmanec-Jaskyňa sa presunieme k jaskyni (cena lístka nezahŕňa vstupné do jaskyne). Odchod motoráku bude z areálu SIM o 9:30 hod, návrat o 17:35 hod. Nástup a výstup cestujúcich bude možný aj v železničných staniciach Vrútky, Priekopa a Martin. Cena spiatočného lístka je 10 € pre dospelú osobu, deti vo veku 3-15 rokov 5 €, deti do 3 rokov zadarmo. Kapacita vlaku je obmedzená na 45 osôb, preto vás žiadame o zakúpenie lístka vopred cez email: kzm@kzmvrutky.eu Cena nezahŕňa vstup do jaskyne. Pre účastníkov ponúkame možnosť bezplatného parkovania v areáli SIM. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať správou na FB, prípadne na mail. Akcia podlieha pravidlám prepravného poriadku ŽSR – k nahliadnutiu viď PRÍLOHA: Prepravný poriadok pre dopravu osôb nostalgickými vlakmi ŽSR.