Úvod | VLAKY.NET TV | VLAKY.NET Shop | Klub | M 262.004 | Trate | Modely | Simulátory | Download | Last minute
» Igi Príspevky: 9 232 4.4.2011 23:20 |
Burza VLAKY.NET - skúsenosti a postrehy V poslednej dobe sa množia negatívne skúsenosti predávajúcich, ale i kupujúcich v burze VLAKYNET. Táto diskusná téma má jednak slúžiť na zlepšenie burzy VLAKYNET ako aj na prezentáciu Vašich poznatkov a skúseností, s cieľom vystríhať pred neserióznymi praktikami niektorých jednotlivcov. Samotnú burzu preto prenechajme predaju, kúpe, výmenám a službám. |
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok s obrázkom
» Bages Príspevky: 76 8.5.2013 20:46
|
RE: Burza VLAKY.NET - skúsenosti a postrehy Aby reč nestála tak prihodím aj ja jednu zaujímavú príhodu. Jedná sa o " ďalšieho " , ktorý asi nevie čo chce. Ja som si ho už zaradil do svojej skupiny pod označením " K " Aby bolo zrejmé, jedná sa o nick petertkacik. Dňa 29.4.2013 uverejnil inzerát ohladom predaja modelov TT. Mńa zaujali vozne radu Wap. Ozval som sa mu asi po 15 minutách. Odpoveď som dostal po dvoch dňoch s tým, že tam uviedol cenu. Tú som akceptoval, nakoľko bola priaznivá. Jeho odpoveď neobsahovala žiadne také, že : predané alebo rezervované. Poslal som aj adresu s tým, nech to pošle na dobierku. Pár dní som opäť nedostal žiadnu odpoveď. Po týždni som dostal kratučký mail, v ktorom mi napísal, že do zajtra sa rozhodne či mi to pošle ! Preto sa pýtam, čo týmto chcel povedať? Ak by modely medzi časom predal, tak prečo ich nestiahne, ak chce predávať spôsobom: kto dá viac, tak nech to tam napíše. Ja som cenu akceptoval bez vyjednávania tak potom nevidím dôvod prečo to neposlal. Podľa mňa sa tu po čase po čase objavil niekto, kto si robí srandu alebo jednoducho oj.....a iných. Týmto Vás chcem upozorniť, čo sa tu vlastne deje. Načo sem dáva nejaké inzeráty ako potom ich nechce poslať? Ale snáď čakal, že mu ponúknem vyššiu cenu??? Ak chce vyššiu cenu tak to má uviesť. Tak asi toľko. |
» davido Príspevky: 25 8.5.2013 20:34
|
RE: Burza VLAKY.NET - skúsenosti a postrehy to je komedia toto čítať všetko.. |
» Samba Príspevky: 381 7.5.2013 23:48
|
RE: Burza VLAKY.NET - skúsenosti a postrehy All: |
» pepo64 Príspevky: 114 7.5.2013 16:10
|
RE: Burza VLAKY.NET - skúsenosti a postrehy shalomek: šak prave kto chce uvedie cenu kto nie da cenu dohodou , zbytočne si tu rozprudil nezmyselnu debatu okolo toho až to začalo prerastať do osobnych sporov a osočovania .Nikto neavizoval zastupy tych ktorym vadila ta nezmyselna podmienka .Mazanie starych inzeratov v tom maš pravdu ale niekto to jednoducho nieje schopny urobiť lebo mu zjavne asi niečo chyba |
» Igi Príspevky: 9 232 7.5.2013 10:51
|
RE: Burza VLAKY.NET - skúsenosti a postrehy Az na par nedostatkov sa nic hrozne nedeje. |
» Shalomek Príspevky: 4 420 7.5.2013 9:26
|
RE: Burza VLAKY.NET - skúsenosti a postrehy Ještě to není ani měsíc, co jsem přestal dělat pořádek v burze. Dnešní stav: diskusní fórum v burze: OM8JP 22.4.2013 21:02 PREDAJ - ... pekný deň všetkým ... povie mi niekto aký je rozdiel v koľajive medzi koľajničkami firmy ROCO a PICO ...? Další zase neznají rozdíl mezi prodejem a koupí: Bubak1 25.4.2013 23:01 PREDAJ - Kúpim smaltovanú tabuľku z dverí nákladných áut Železničné staviteľstvo Bratislava záv.06 z 70-80-tých rokov. Duplicitní inzeráty - Milos 289 - 29.4. ve 20,08 a 6.5. ve 20.24 stejné zboží Diskuse v burze: nadler 7.5.2013 6:55 SLUŽBY - Peter Synek modely sú skutočne pekné, videl som aj na vlastné oči a počul som aj chvály od modelárov ale dávať ten istý inzerát na stránku snáď dva roky v kuse každý týždeň, no neviem... Návrat všemi oblíbeného francofona. Naopak, nikde nevidím avizované zástupy zkušených modelářů, kteří chtěli inzerovat své modely, jen jim vadila podmínka uvedení ceny, která tady platila. Jestli je toto podoba burzy, kterou jste chtěli a kvůli které se strhla taková vlna útoků na mě, pak se vám to povedlo. |
» Samba Príspevky: 381 4.5.2013 22:53
|
RE: Burza VLAKY.NET - skúsenosti a postrehy trainman: To je dobre, držím palce, nech obchod prebehne hladko. Tak ako písal mikinko, žiadnu zálohu napred. Nie je dôvod. Hoci, keby chcel niekto klamať, tak oklame aj keď pošleme peniaze na účet, alebo si necháme poslať balík dobierkou. Vždy je tam tá možnosť, len ide o to, kto je aký človek. Prajem všetkým hladké a korektné obchodovanie. Aj kupujúcim a aj predávajúcim. Nech máme radosť z modelovania. |
» trainman Príspevky: 4 4.5.2013 21:50
|
RE: Burza VLAKY.NET - skúsenosti a postrehy Nove spravy :) Chlapik sa nakoniec ozval a dufam, ze ma uz nesklame ;) |
» mikinko Príspevky: 2 014 3.5.2013 8:29
|
RE: Burza VLAKY.NET - skúsenosti a postrehy trainman: Predovšetkým, NIKDY nedávaj zálohu. NEEXISTUJE žiadny dôvod, prečo by si mal dávať nejakú zálohu. Ak niekto od teba chce zalohu, ruky preč od neho. Toto nie je zákazková výroba kuchynskej linky alebo okien na rodinný dom, aby si ešte platil zálohy .... |
» 951 Príspevky: 124 3.5.2013 7:30
|
RE: Burza VLAKY.NET - skúsenosti a postrehy Kdysi davno jsem od nej kupoval model a vse probehlo hladce.Zkus jeste par dni pockat. |