Úvod | VLAKY.NET TV | VLAKY.NET Shop | Klub | M 262.004 | Trate | Modely | Simulátory | Download | Last minute
» Jirka_p Príspevky: 1 247 12.2.2005 21:54 |
Koridory a vysokorychlostní tratě Železničné koridory TEN (TransEuropean Network) na území SR: IV. Szob - Štúrovo - Bratislava - Kúty - Břeclav V. Kittsee - Bratislava - Žilina - Košice - Čierna n/Tisou - Čop VI. Žilina - Čadca - Skalité - Zwardoń IX. Hidasnémeti - Košice - Prešov - Plaveč - Muszyna Práce na nich síce slimačím tempom, ale predsa-len postupujú, a tie sú námetom tejto diskusie ... Dopravne stavby Reming Consult a.s. _________________________________________________ Železniční koridory na území ČR: I. st.hr. Německa - Děčín - Praha - Česká Třebová - Brno - Břeclav - st.hr. Rakouska II. st. hr. Rakouska - Břeclav - Hodonín - Přerov - Ostrava - Petrovice u Karviné - st. hr. Polska III. Cheb st.hr. - Mariánské Lázně - Plzeň - Beroun - Praha - Česká Třebová - Přerov - Ostrava - Bohumín - st. hr. Slovenska IV. st. hr. Německa - Děčín - Praha - České Budějovice - Horní Dvořiště - st. hr. Rakouska Železniční koridory (eStav.cz) Železniční koridory Železniční koridory ČR |
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok s obrázkom
» trencan Príspevky: 20 15.6.2013 17:31
|
RE: Koridory a vysokorychlostní tratě http://www.trencin.sk/index.php?s-cv-contentID=12288&s-cv-embeddedID=87156 konečne sa rozhodlo |
» Milan Príspevky: 2 552 14.6.2013 8:55
|
RE: Koridory a vysokorychlostní tratě Miro: j_pucka je podľa mňa iný hundročlen, nie motpol. |
» Miro79 Príspevky: 6 812 13.6.2013 23:29
|
RE: Koridory a vysokorychlostní tratě Ty vole, tento motpol nemá kožu na tvári... |
» j_pucka Príspevky: 2 13.6.2013 21:14
|
RE: Koridory a vysokorychlostní tratě Braňo Obálka--- tesne pred Rybníčkovým víťazstvom neviem, neviem či si ho Trenčania zvolili... isté vrabce čvirikali, že oponent Braňa Obálku mal až cca 1000 neplatných hlasov. Asi zariadila neviditeľná ruka trhu, že oponentovi pribudol napr. ešte jeden krížik na tisícovke hlasovacích lístkoch, a potom zázračnou náhodou nemal šancu Branka Obálku preskočiť. politika je svinstvo, Branko Obálka robil len to či niekomu vyhovovalo. Mestské peniaze potom skončili na účtoch kadejakých strašne úspešných podnikateľov. |
» splinterX Príspevky: 10 720 13.6.2013 20:06
|
RE: Koridory a vysokorychlostní tratě tak ja som bol v tom, že železnice za staré kúpalisko riadne zaplatili a za peniaze sa malo an ostrove postaviť kúpalisko nové...ale keď si Trenčania zvolili diletantov typu Braňo Obálka za to železnice nemôžu... |
» mikulik Príspevky: 1 145 12.6.2013 11:34
|
RE: Koridory a vysokorychlostní tratě nie som za prevolebne boje na ucet obcanov, ale toto rozhodnutie ma hlavu aj patu. ak to zasadne nezdrzi koridor, tak nech si tam trencania este zaplavaju, ked nove kupko este nefunguje. |
» matus7532 Príspevky: 2 287 12.6.2013 11:28
|
RE: Koridory a vysokorychlostní tratě tom001 ak som to správne pochopil, tak to že sa zbúra až po sezóne je na žiadosť mesta, pretože to by už Rybníček ako primátor neustál... |
» tom001 Príspevky: 318 12.6.2013 10:44
|
RE: Koridory a vysokorychlostní tratě Ja som bol v tom že už ho zbúrajú už tento rok, aspoň vidno to závratné tempo stavby. |
» matus7532 Príspevky: 2 287 12.6.2013 9:59
|
RE: Koridory a vysokorychlostní tratě EMIL staré kúpalisko má fungovať ešte túto sezónu a potom sa búra. Nové by mali otvoriť o 2 roky, aj keď voľby na primátora sú o rok, takže predpokladám, že sa bude chcieť predviesť, že niečo spravil.... |
» EMIL Príspevky: 567 12.6.2013 9:47
|
RE: Koridory a vysokorychlostní tratě V Trencine napustene stare kupalisko..... hmmmm??? |