Úvod | VLAKY.NET TV | VLAKY.NET Shop | Klub | M 262.004 | Trate | Modely | Simulátory | Download | Last minute
» Garin Príspevky: 5 154 1.2.2005 20:00 |
Neštátni dopravcovia na sieti ŽSR Na sieti ŽSR majú ku dňu 31. 01. 2005 licenciu na nákladnú dopravu na dráhe tieto spoločnosti. Pretože sa s ich vlakmi budeme iste často stretávať, pripájam zoznam. USSK - U.S. Steel Košice, sídlo Košice, ZSSK - Železničná spoločnosť Slovensko a. s., sídlo Bratislava, TSS, sídlo Bratislava, SMD (dcérska spoločnosť Slezskomoravská dráha), sídlo Čadca, ŽsKe - Železničné stavby Košice, sídlo Košice, TRSS - Trnavská stavebná spoločnosť, sídlo Trnava, LTE - Logistik a Transport Slovakia, sídlo Bratislava, BRKS - Bratislavská regionálna koľajová spoločnosť, sídlo Bratislava, PSŽ - Prvá slovenská železničná a. s. - sídlo Bratislava, PPS - Prvá prepravná spoločnosť, sídlo Komárno, HBP - Hornonitrinske bane Prievidza, sídlo Prievidza, ELTRA - sídlo Košice, AM Tuning, sídlo Belince, ŽsBA - Železničné stavebníctvo - sídlo Bratislava, ŽDD (dcérska spoločnosť OKD - doprava), sídlo Bratislava, SŽDS - Slovenská železničná dopravná spoločnosť, sídlo Bratislava, Železničná spoločnosť Cargo Slovakia, sídlo Bratislava. Ďalší dopravcovia jestvujú na vlečkách podnikov. Je možné, že niektorí z nich si postupne vybavia licenciu aj na sieť ŽSR. V tejto rubrike je priestor na výmenu informácií o týchto dopravcoch a ich vlakoch. |
| Podradené témy |
» BRKS » Slovenská železničná dopravná spoločnosť a.s., Bratislava - SŽDS » U. S. Steel, s. r. o. » Železničné stavebníctvo Bratislava, a.s. [ARCHIV] |
|---|
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok s obrázkom
» SAPPHIRE Príspevky: 1 858 18.6.2013 14:58
|
RE: Neštátni dopravcovia na sieti ŽSR colombo84: Kam ďalej potom smerujú? |
» colombo84 Príspevky: 187 18.6.2013 14:09
|
RE: Neštátni dopravcovia na sieti ŽSR s Trebisove 2x 740 CRW s cisternamy pripraveny na odchod do kosic |
» M286.018 Príspevky: 5 948 15.6.2013 22:25
|
RE: Ani koks ani uhlie. "Dnešní vlak je do jisté míry ale hodně zajímavý. Byl to první vlak s polským uhlím s cílovou stanicí Medzibrodie." zdroj railtrains.sk |
» 2m62u Príspevky: 14 15.6.2013 19:27
|
RE: Neštátni dopravcovia na sieti ŽSR No ruda to určitě nebyla, viděno na vlastní oči a zdokumentováno . I tady se to potvrzuje: http://www.railtrains.sk/modules/xcgal/displayimage.php?pid=11415&album=lastcatup&cat=0&pcat=2&pos=9&pcat=2 |
» Peter140 Príspevky: 1 371 15.6.2013 18:23
|
RE: Neštátni dopravcovia na sieti ŽSR 2m62u, samozrejme,že do Medzibrodia.Zistené a overené.Ani koks ani uhlie. |
» SAPPHIRE Príspevky: 1 858 14.6.2013 19:47
|
RE: Neštátni dopravcovia na sieti ŽSR Aj takéto niečo dnes šlo: LTE 740.413-0 + 740.541-8 s ucelenou súpravou čisto nových vozňov VTG Tagnpps naloženou obilím z Malých Stracín. Na Kriváň museli ísť na dva razy, pretože šli bez postrku. 2016.909 sa momentálne nachádza v Malých Stracinách s druhou súpravou 32 vozňov pre obilie no staršej stavby.
|
» jazveciaro Príspevky: 393 14.6.2013 17:40
|
RE: Neštátni dopravcovia na sieti ŽSR LTE s obilím prešlo Stožok. Smerujú do Zvolena, kde budú prepriahať a ďalej to elektrika potiahne na Šurany |
» 2m62u Príspevky: 14 14.6.2013 16:44
|
RE: Neštátni dopravcovia na sieti ŽSR Byl určitě do Medzibrodia? Že nevezl rudu, ale koks nebo uhlí. Nevím, ptám se. ET41-172 je už momentálně zpět v ČR. |
» Peter140 Príspevky: 1 371 14.6.2013 10:58
|
RE: Neštátni dopravcovia na sieti ŽSR Dnešný vlak do Medzibrodia nad Oravou v podaní ET 41 a na postrku ET 22-162,zrejme až do Kraľovian. |
» 362.001 Príspevky: 8 278 12.6.2013 23:46
|
RE: Neštátni dopravcovia na sieti ŽSR Ale na druhú stranu.. zas by som ich nediskriminoval nejakým minimálnym pomerom kW/t. Nech si jazdia krokom v noci v pauzach aj tri dni.. pokiaľ nič neobmedzia. Len mi príde trošičku arogantné ísť s vedomím, ze mi to neťahá a popoludní, kedy chodí na hlavnom ťahu veľa vlakov, sa vydať do sklonovo náročného úseku bez toho, žeby som o prekracovani jazdných dôb upevodomil vypravcu. A vrchol je po oddrbani dvoch vlakov v Paludzi nepodat vypravcovi vysvetlenie. Ked som bol v Cargu a mal som problém, pred náročným úsekom som sa vždy dotazoval, či za mnou nejde rýchlik alebo co. Ak šiel, pre istotu som sa sám este pod kopcom pytal do boku. Nie je to teda a výkone a tonach, je to o prístupe. |